Kristallkronor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 30

Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 30

Sida

Hos oss hittar du rätt kristallkrona, oavsett om du vill belysa ditt hem, kontor eller till och med omgivningen utomhus

Hos SE Möbler hittar du snygga kristallkronor och klassiska takkronor i stilrent utförande. En kristallkrona ger ditt hem en lyxig känsla, där kristallprismorna bryter ljuset och ger belysningen en extra dimension.

Med SE Möbler får du:

  • hög kvalitet till låga priser
  • gratis frakt
  • exklusiv design
  • brett sortiment.

 

Stort sortiment av kristallkronor och takkronor

Kristallkronor har blivit ett populärt alternativ till takplafond hemma. Hos oss hittar du kristallkronor av hög kvalitet som passar alla smaker och inredningsstilar. Har du lågt i tak? Då passar en kristallplafond utmärkt! De sitter direkt mot taket och tar därför inte lika stor plats som en konventionell kristallkrona.

Vi erbjuder kristallkronor som passar in i flera olika inredningsstilar såsom antika, klassiska och mer moderna varianter som lyfter rummet till nästa nivå.

 

Kan jag placera min takkrona i alla rum?

Nej, det är viktigt att ta hänsyn till rummets storlek och höjd när du väljer en takkrona. En stor kristallkrona kan annars “ta över” i ett mindre rum och göra att det känns trångt. Välj en takkrona som passar rummets storlek och höjd, och var noga med att den placeras på ett sådant sätt att den inte stör eller skymmer sikten.

 

Hur rengör jag kristallkronan?

När kristallkronan ger ifrån sig ett matt och gråaktigt ljus så är det dags att rengöra den. 

Rengör kristallkronan regelbundet genom att damma av den försiktigt. På så vis behöver du bara göra en större rengöring ungefär en gång om året. 

När det är dags för en grovrengöring, använd ett milt rengöringsmedel med sprayflaska och spreja på kristallerna. Låt vätskan rinna ner längs kristallen så damm, smuts och fett följer med. Torka kristallerna direkt efter rengöringen.

 

Låt ditt hem lysa av elegans

​​Handla din kristallkrona tryggt hos SE Möbler. Sedan 2011 har vi erbjudit unik och modern inredning med tron att i hemmet finns komforten och lugnet. Hos oss hittar du även bordslampor, golvlampor, taklampor och utebelysning. 

Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och fri frakt till dig. Har du frågor om leverans eller öppettider? Läs gärna våra vanliga frågor och svar och tveka inte att höra av dig till oss för rådgivning, vi finns alltid till hands för att du ska kunna hitta rätt inredning till ditt unika hem. Välkommen!