Soffgrupper

Soffgrupper
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 141

Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 141

Sida

Skapa en inbjudande atmosfär med en elegant soffgrupp

Vardagsrummet är ofta navet i ett hem, och soffan utgör kärnan i inredningen. En välgjord och stilfull soffgrupp kan därför verkligen lyfta hela rummet på många sätt. Fördelen med en soffgrupp är att du enkelt kan variera arrangemanget och möblera utan att behöva ta för mycket hänsyn till omgivningen. Dessutom skapar en soffgrupp en social atmosfär eftersom sofforna kan placeras mittemot varandra.

 

Flera kombinationsmöjligheter 

En traditionell soffgrupp består oftast av en 3-sitssoffa, en 2-sitssoffa och en fåtölj. På SE Möbler erbjuder vi en mängd kombinationsmöjligheter med tre- och tvåsitssoffor samt fåtöljer. Dessutom har vi rymliga 4-sitssoffor som ger extra sittplatser och bidrar till en elegant svängd design.

Hos SE Möbler hittar du ett omfattande sortiment av soffgrupper i olika modeller, färger och storlekar. Vi erbjuder klassiska, moderna och stilrena soffgrupper med tidlös design och i olika prisklasser. Så söker du efter billiga soffgrupper som ändå håller en hög kvalitet har du hittat helt rätt. Vi ger dig möjligheten att anpassa utseendet på din soffgrupp med olika material och färger. Välj mellan klassiskt läder, en lyxig sammetssoffa eller en kombination av tyg och läder med en exklusiv touch. Komplettera sedan din soffgrupp med en skön fåtölj och kanske en fotpall eller sittpuff för extra komfort och en stilfull inredningsdetalj.

När det gäller färger har vi ett brett spektrum att välja mellan. Oavsett om du föredrar en beige soffa, svart sammet eller grå sammet, kan vi uppfylla dina önskemål. Söker du inspiration av soffgrupper så kan du hitta det här.

 

Multifunktionella soffgrupper

Utforska även våra multifunktionella soffgrupper med möjlighet att enkelt omvandla 3-sits- och 2-sitssoffor till bekväma bäddsoffor. Denna praktiska funktion gör det enkelt att ha en soffa på dagen och en säng på natten, vilket är idealiskt för gästrum eller utrymmen med begränsad plats.

 

Uppgradera vardagsrummet med en soffgrupp 

Besök en av våra butiker för att provsitta och uppleva den maximala komforten i våra soffgrupper. Vi strävar alltid efter att skapa möbler som är både vackra och bekväma, och vi lägger stor vikt vid detaljer såsom rostfria detaljer i

  • guld eller silver
  • nitar
  • quiltade ryggstöd med klädda knappar.

Hos SE Möbler kan du hitta din egen unika soffgrupp som garanterat blir en konversationsstartare när du har gäster. Vi erbjuder ett brett utbud av lyxiga och iögonfallande designer samt rymliga soffgrupper med generöst sittdjup. Om du föredrar en mer tidlös design har vi också enklare och klassiska soffgrupper att välja mellan.

Hittar du en soffgrupp med en design du älskar men som inte finns i den önskade färgen så är det bara kontakta oss, vi hjälper gärna till!