Barstolar

Barstolar
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

10 artiklar

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

10 artiklar

Sätt stilen med snygga barstolar

Att lyxa till köket med ett par snyggt designade barstolar är något många numera gör. Det kan vara till ett barbord som står i ett hörn i köket eller så skaffar man barstolar till köksö som med tiden blivit ett otroligt populärt tillägg i köket. 

På en bekväm barstol kan barnen sitta med medan föräldrar lagar mat, en snabb och smidig frukost kan intas vid köksön utan att behöva sprida ut disken och de eventuella smulorna som medföljer vid en frukost eller annan måltid. 

Runt köksön kan man också sitta på varsin stol och umgås när gäster är på besök samtidigt som du förbereder kvällens måltid eller fikastundens delikatesser. Då kan alla enkelt samlas på en och samma plats.

Barstolar och bord är något man vanligtvis ser i ett kök eller en matsal, det är dessutom en matgrupp som i många fall tar upp otroligt liten yta och därför passar ett barbord och höga stolar ypperligt i ett litet kök. 

Hos SE Möbler kan du välja mellan flera olika modeller på snygga barstolar i olika prisklasser, du hittar billiga barstolar av hög kvalitet och även de lite mer exklusiva stolarna och även barstolar REA.

Med hjälp av stilrena, höga barstolar kan ett rum även kännas större och luftigare vilket brukar uppskattas i de mindre hushållen. 

Det finns ett otroligt brett sortiment av barstolar och att hitta de som passar allra bäst in i hemmet och samtidigt matchar ens stil och smak kan ibland vara lite tidskrävande att hitta de perfekta modellerna som passar dig. Därför har du hos SE Möbler både chans och möjlighet att påverka både design och färg på dina nya stolar. 

Kanske hittar du en design av en snygg barstol men inte riktigt i den färg du vill ha, då har du alla möjligheter i världen att välja ut den färg du vill ha och få den på din nya stol. Kanske vill du ha en barstol beige sammet eller en barstol i mässing istället för med silverben? Det är fullt möjligt hos SE Möbler. 

Hos oss kan du välja bland flera olika stilar, och mellan fasta stolar samt höj och sänkbara barstolar och barpallar. Vi hjälper dig mer än gärna att skapa en bar stol som passar så bra in i ditt hem som det bara går.

 

Barstolen - Inte bara till för köket

Låt fantasin flöda med hjälp av din höga stol och våga vara annorlunda.
Dessa stolarna bör inte enbart förpassas till köket utan kan även bli en riktigt snygg inredningsdetalj i exempelvis sovrummet, i ett hörn tillsammans med en nätt och mjuk filt eller en dekorativ kudde på sitsen. 

Har du dessutom valt en vit barstol i sammet med ett elegant utseende, snygg stomme i exempelvis guld så behövs inga dekorativa ting på den stolen. Den står för sig själv och med både prakt och elegans! Själva stolen är en dekor i hela sin egen uppenbarelse.

 Hur vill du då att den ska se ut? Vad ska den ha för funktioner?
Vill du ha en höj-och sänkbar barstol, en hög snurrstol eller en barstol vars höjd inte går att justera? 

Att välja en svart barstol sammet är praktiskt eftersom just sammetstyget är enkelt att, vid enklare fläckar, torka av med en fuktig trasa eller en våtservett. Vill man ha stilrena barstolar i sammet men ändå är rädd för eventuella fläckar, så finns alltid möjligheten att impregnera stolarna så att fläckar inte uppstår lika lätt och fortsätter att enkelt kunna torkas bort. 

När det kommer till att köpa barstolar så bör du har dina önskade mått i åtanke inför ditt kommande köp. För att få en så bra sittergonomi som möjligt bör din stol ha ett passande mått för både dig och det bord eller den köksö du ska ställa dina nya barstolar vid. 

Det är rekommenderat att har ca 27-30 centimeters mellanrum mellan stolens sits och bordet för att undvika smärta i axlar och nacke. Din stol bör också ha ett fotstöd där du kan vila dina fötter, eftersom du inte kommer att nå ner till marken, utan fotstöd eller stödpinne kommer förmodligen inte att kunna sitta så bra som du skulle ha kunnat och kommer också att få lite svårare att byta position på stolen utan att behöva kliva av. 

Hur du tänker använda dig utav stolen är helt avgörande när det kommer till att välja ut rätt barstolar och dess egenskaper. 

Om du främst tänkt ha den som en inredningsdetalj så har du fria händer att välja exakt vilken du vill utan att behöva tänka på komfort och dylikt. 

Ska stolen däremot användas frekvent vid måltider bör du välja en hög barstol med ryggstöd eftersom komforten i dessa är betydligt högre, framförallt om det är en barstol med stoppad sits också. 

Glöm inte heller fotstödet eller stödpinnen, den lilla detaljen är otroligt viktigt för att behålla en hög komfort och kunna spendera långa stunder i din stol under en god måltid eller en intressant konversation med en vän. 

Ta en titt hos SE Möbler vars breda sortiment och utbud av barstolar i olika material och i flera olika designer garanterat ger dig både inspiration och ett nytt behov du inte visste att du hade - en uppsättning eleganta barstolar till köksön hemma eller till hemmabaren. Du hittar flera olika modeller i sammet, tyg och med snygga designer och iögonfallande detaljer.