Lys upp ditt hem med stil

Din visuella komfort startar här! Oavsett vilket utrymme du vill belysa i ditt hem, kontor eller till och med utomhus, på SE Möbler hittar du rätt ljus.

Lys upp ditt hem med stil

Din visuella komfort startar här! Oavsett vilket utrymme du vill belysa i ditt hem, kontor eller till och med utomhus, på SE Möbler hittar du rätt ljus.

Taklampor

Taklampor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 108

Sida
 1. -32%
  45 Stycken i webblager
 2. -37%
  10 Stycken i webblager
 3. -50%
  2 Stycken i webblager
 4. -57%
  13 Stycken i webblager
 5. -61%
  47 Stycken i webblager
 6. -75%
  61 Stycken i webblager
 7. -32%
  22 Stycken i webblager
 8. -30%
  29 Stycken i webblager
 9. -35%
  47 Stycken i webblager
 10. -40%
  7 Stycken i webblager
 11. -28%
  13 Stycken i webblager
 12. -36%
  14 Stycken i webblager
 13. -36%
  17 Stycken i webblager
 14. -36%
  24 Stycken i webblager
 15. -37%
  0 Stycken i webblager
 16. -42%
  25 Stycken i webblager
 17. -63%
  128 Stycken i webblager
 18. -59%
  39 Stycken i webblager
 19. -44%
  7 Stycken i webblager
 20. -66%
  11 Stycken i webblager
 21. -56%
  55 Stycken i webblager
 22. -31%
  82 Stycken i webblager
 23. -40%
  6 Stycken i webblager
 24. -23%
  15 Stycken i webblager
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 108

Sida

Hitta rätt taklampa för en mysig miljö i ditt hem.

 

En snygg taklampa kan ge ditt rum ett helt annat intryck än det hade tidigare och bidrar med både ljus och stil. Därför har vi på SE Möbler med hänsyn till dina behov och med all den omsorg vi kan uppbringa, valt ut ett generöst sortiment med ett stort utbud av stämningsfull belysning just för dig.

Att välja taklampa kan vara både svårt och enkelt, att veta vad man vill ha och vad som passar in är svårt att föreställa sig, därför har vi skapat ett sortiment där alla behov ska tillgodoses. I sortimentet blandas både klassiska, stilrena taklampor och plafonder tillsammans med mer iögonfallande och präktiga designer såsom stora kristallkronor och takpendlar med många armar och ljuskällor.

Detta utbud ger dig ett flertal alternativ att välja mellan och du kan fynda belysning av hög kvalité till låga priser.

Taklampan är en vacker inredningsdetalj i ditt hem och en central del som framkallar en mysig atmosfär och sprider ett välkomnande ljus i rummet. Vi kan, med gott samvete, lova att hos oss hittar du många olika typer av taklampor i flera olika storlekar, färger och material som uppfyller dina önskemål och passar in i ditt hem.

I vårt sortiment kan du välja mellan flera olika designer, vi har allt från stilrena takpendlar till iögonfallande taklampor dekorerade med finslipade kristaller i vackra former. Här hittar du taklampor i mässing och moderna lampor i mattsvart med industriell design. Lampor med skira, rökfärgade glaskupor och i en mer klassisk tappning.

 

Här hittar du olika taklampor till varje rum.

Trender kommer och går och ändras varje säsong, och att ha en svart taklampa kan ses som ett enkelt och tidlöst alternativ när allt ändras. Svarta taklampor är alltid helt rätt i tiden och enkelt att kombinera med andra färger och mönster.

Taklampor i mässing och guld har länge hängt med i tiden och synts i vart och vartannat hem och är särskilt känt inom Art Déco-stilen som är välkänt för bland annat sina geometriska former.  Numera syns taklampor i mässing överallt och ökar fortfarande i popularitet.

Taklampor i silver, grått och krom har genom tiderna varit det mest vanliga men har nu fått betydligt högre konkurrens tack vare att både formgivare och tillverkare fick friare tyglar med både färger, former och material.

 

Välj bland mängder av väldesignade vardagsrumslampor, hallampor, kökslampor och sovrumslampor

 

Med hjälp av rekommendationer och genomtänkta val får du trygghet när du handlar en taklampa hos oss. Oavsett om du är ute efter en kökslampa, hallampa eller en snygg taklampa till sovrummet så hittar du alltid flera olika alternativ hos oss. Tveka inte att höra av dig och rådfråga. Vi finns alltid till hands för att du ska kunna hitta rätt lampor till ditt hem. 

Till just hallen och köket rekommenderar vi någon utav alla våra hängande taklampor. Dessa är justerbara och takhöjden är då sällan ett problem, utan välj den lampa du vill och justera höjden så att den passar in hemma hos just dig. En snygg plafond kan också med all fördel monteras upp i köket och i hallen. Kanske någon utav alla våra snygga takplafonder i kristall, eller en utav våra plafonder i mer modern, industriell tappning?

LED-lampor medföljer i varje beställning

Visste du förresten att vi på SE Möbler bjuder på första uppsättningen led ljuskällor när du handlar taklampor av oss, oavsett vilken taklampa det än handlar om så följer en uppsättning av energisnåla LED-lampor med i lampans förpackning.

 

Det går inte att komma ifrån att en lampa både är en snygg detalj till inredningen och viktig för hemmets funktion, en mjuk mysbelysning när du kommer hem en fredagskväll är lika uppskattat och nödvändigt som ett klart och tydligt upplyst rum inför städning. Under årets mörkare månader är det dessutom viktigt att få så mycket ljus som det bara går, både för kropp, själ och sinne. Vi mår bra av ljus och rätt belysning är därför otroligt viktigt, inte bara av praktiska skäl.

Oavsett om du söker en taklampa till barnrum, belysning i sovrummet eller vilket rum som helst, så har vi minst ett passande alternativ för dig. Du hittar vackra kristallkronor som kan ge en lyxig hotellkänsla till sovrummet, belysning som ger en mjuk och romantisk känsla till bland annat sovrum och barnrum, och mer stilrena, moderna taklampor som blir pricken över i:et i vilket rum de än monteras upp i.


Låt din taklampa både vara en praktisk och funktionell källa till ljus när den är tänd, och en snygg detalj när den är släckt.