Hörnsoffor

Hörnsoffor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 31

Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 31

Sida

En hörnsoffa passar alla storlekar av rum

En hörnsoffa ger dig möjligheter att utnyttja rummets kvadratmeter till fullo tack vare att soffan oftast placeras i ett hörn. Det är en klassisk familjesoffa som har plats för många utan att ta upp allt för mycket yta.

Har du ett större vardagsrum kan du med fördel placera soffan någonstans i mitten av rummet och använda den som rumsavdelare samt dela av TV-hörnan.

Många hörnsoffor har även en bekväm divan som ger ytterligare sittplatser och möjligheten att halvligga bekvämt i soffan utan att skapa trängsel.

Det finns många olika varianter av hörnsoffor, det finns dom vars sidor är jämnlånga och de som har en sida längre än den andra, dessa kallas L-soffor och innebär att exempelvis högersidan är längre än vänstersidan.

 Hos SE Möbler har du möjlighet att påverka utseendet på din soffa, byta tyg och färg för att den ska passa så bra som möjligt in i ditt hem. Här hittar du rymliga skinnsoffor, snygga lädersoffa, hörnsoffa i tyg, hörn soffor i skinn och stora trendiga sammetssoffor i olika färger.

Hörnsoffan är en klassiker som funnits med i generationer, du hittar den hos äldre och du hittar den hos yngre. Det är en praktiskt och funktionell möbel som går att variera i oändlighet och är lika uppskattad hos stora som små. Tack vare dess form så ligger fokuset på rymlighet och komfort och du kan även utnyttja rummets storlek till max eftersom soffan vanligtvis placeras i ett hörn. 

Köp din hörnsoffa online eller i butik

Soffan är en utav de allra viktigaste delarna när det kommer till inredning, därför har vi på SE Möbler sett till att vårt sortiment sträcker sig vitt och brett, att du som kommer hit har en himla massa möjligheter att hitta och välja ut just din hörn soffa, som passar både dig, din familj och ditt vardagsrum. Komforten är hög och designerna växlar mellan moderna och klassiska, unika och iögonfallande med både praktiska och snygga detaljer.

Det är trots allt i soffan familj och vänner samlas för att umgås, slappna av och bara varva ner efter en lång dag. Då är en snygg hörnsoffa det perfekta valet. Där får hela familjen plats!