Golvlampor

Golvlampor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-22 av 28

Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-22 av 28

Sida

Lys upp tillvaron hemma och skapa mysig stämning med våra golvlampor.

Hos SE Möbler hittar du golvlampor för alla smaker och behov – oavsett om du behöver starkt ljus för att studera, eller om du bara vill ha en avslappnande atmosfär. Med oss får du:

  • hög kvalitet till låga priser
  • gratis frakt
  • exklusiv design
  • brett sortiment.

 

Industriell stil, svart eller fjäderlampa med hög fot?

Utforska vårt stora utbud och klicka hem din favorit. Vi erbjuder svarta golvlampor och snygga, moderna golvlampor i mässing. Även golvlampor i guld med skira glaskupor som lyfter ditt hem. Du hittar också industriella golvlampor i svart stål, och lite mer exklusiva fjäderlampor på hög lampfot. 

Funderar du över något i sortimentet? Läs gärna våra vanliga frågor och svar och tveka inte att höra av dig till oss för rådgivning, vi finns alltid till hands för att du ska kunna hitta rätt inredning till ditt unika hem.

 

En snygg golvlampa är ett bra komplement till din allmänbelysning

Golvlampan är det ultimata komplementet till allmänbelysningen i ditt hem. Taklampan lyser upp rummet på ett utmärkt sätt, men ibland vill vi ha en mysigare belysning i rummet. Med en golvlampa får du inte bara en stämningsfull atmosfär, du kan även njuta av ett behagligt ljus till delar av rummet som en taklampa inte når.

Mixa och matcha din golvlampa med andra lampor och prova dig fram hur de olika lamporna påverkar atmosfären och ljuset i rummet.

 

Vilken golvlampa ska jag välja? 

Det beror på vilken funktion du vill att lampan ska fylla. Vill du ha den som läsbelysning eller punktbelysning? I så fall kan det vara bra att välja en modell med en arm som du kan ändra position på. En golvlampa som främst ska lysa upp rummet kan gärna stå i ett hörn. Ljuset reflekteras då mot väggar och golv, vilket skapar rymd. Golvlampor är också enkla att flytta, vilket är smidigt när du vill inreda ett rum.

Att inreda med en golvlampa ger många möjligheter, den kan vara rummets mittpunkt eller endast fungera som en diskret funktion i inredningen. Oavsett om du vill ha allmänbelysning, en bra läslampa eller mysig stämning hemma erbjuder vi golvlampor för varje behov.

 

Välkommen att klicka hem unik och modern inredning

​​Klicka hem din nya golvlampa online hos SE Möbler. Sedan 2011 har vi erbjudit unik och modern inredning med tron att i hemmet finns komforten och lugnet. Hos oss hittar du även kristallkronor, bordslampor, taklampor och utebelysning. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och fri frakt till dig. Välkommen!