Bäddsoffor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

6 artiklar

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

6 artiklar

Fördelarna med bäddsoffor

Bäddsoffan är en mångsidig och funktionell möbel. Med en bäddsoffa får du det bästa av två världar: en skön soffa i snygg design och en bekväm och praktisk sovplats för gäster eller dig själv. 

När du köper din soffa hos SE Möbler får du alltid 

 • 3 års garanti
 • fri frakt
 • bra priser.

 

Mångsidiga bäddsoffor för alla hem

En bäddsoffa är ett suveränt val när du vill spara plats, ofta har gäster eller bara vill ha en möbel med flera funktioner. Våra soffor håller alltid hög kvalitet samtidigt som vi håller priset nere.

De soffor vi erbjuder är långbäddade soffor där du sover längs med soffan utan att behöva bädda ut den. En långbäddad soffa är smidig: du vänder i vissa fall ned soffans rygg och kan sedan bädda som vanligt med dina sängkläder. Den här typen av soffa tar mindre plats än en framåtbäddad soffa och går snabbt att bädda ut.

 

Snygga bäddsoffor i stilren design

Tidigare har många bäddsoffor på marknaden haft en tråkig och klumpig design. Så är det inte längre – därför har vi kunnat fylla vårt sortiment med snygga soffor i många olika stilar. Snygga detaljer, vackra sömnadsdetaljer och plisserade inslag gör sofforna mer unika än mycket av det som finns på marknaden idag. Ofta syns det inte ens på modellen att det är en bäddsoffa!

 

Bäddsoffor som 2-sits eller 3-sits?

Behöver du en större eller mindre soffa? I vårt sortiment hittar du bäddsoffor i både 2- och 3-sitsutförande så att du kan välja en soffa som passar just till ditt hem. 

En 2-sitsbäddsoffa får plats i de flesta hem, medan en större 3-sitsbäddsoffa gör sig bättre i ett rymligare rum.

 

Hela bäddsoffgrupper

Flera av våra soffor kommer i hela bäddsoffgrupper och finns som 2-sits, 3-sits och med fåtölj i samma stil. En väldesignad bäddsoffa är inte klumpig och avslöjar inte att den går att bädda upp, vilket gör det bra att investera i en soffgrupp som går att bädda upp också om du bara får gäster ett par gånger om året!

 

Vilken bäddsoffa ska jag välja?

När du ska välja en bäddsoffa finns det flera saker du kan tänka på så att du hittar rätt. Här kommer våra tips:

 

 • Fundera på hur du kommer att använda bäddsoffan
  Är soffan till för att användas regelbundet som säng, eller ska den användas då och då till övernattande gäster? En särskilt bekväm soffa, eller en lite större modell, passar vanligtvis bättre om du ska sova ofta i den.

 

 • Hitta en prisnivå som känns bra för dig
  Oavsett hur mycket pengar du vill spendera på din nya soffa så kan du vara säker på att vi på SE Möbler har sett till att hålla kvaliteten uppe och priset nere. Vi har valt att fylla vårt sortiment med bäddsoffor till låga priser utan att tumma på komfort, material eller konstruktion.
 • Glöm inte att mäta rummet
  Det kan vara lätt att glömma bort att mäta så att soffan får plats, eller att nöja sig med att uppskatta hur mycket utrymme som finns. Ta lite tid och säkerställ att den nya soffan eller bäddsoffgruppen verkligen får plats.
 • Prova soffan om du är i närheten
  Om du har vägarna förbi någon av våra butiker är du varmt välkommen att komma in och testsitta våra soffor. Du hittar oss i Södertälje, Helsingborg och Ödeshög.
 • Kontakta oss med dina frågor
  Vi vill att du ska bli nöjd med ditt köp! Vi svarar mer än gärna på frågor om soffor, design och annat. Hos SE Möbler har du dessutom 14 dagars ångerrätt så att du kan få hem din bäddsoffa och testa så att den verkligen passar hos dig. 

 

 

Här kan du läsa fler tips om vad som är bra att tänka på när du ska köpa en soffa.