Barstolar & barpall

Barstolar & barpall
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

7 artiklar

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

7 artiklar

Barstolar med exklusiv stil

Barstolar har högre ben än vanliga köksstolar och placeras vanligtvis inom kök, bar och matplats. Dessa möbler är väldigt flexibla när det gäller inredning och kan även användas i andra rum beroende på din inredningsstil. Höga barstolar innebär att man sitter högre upp vid köksbord samt barbord, vilket innebär att din sittplats gör att du sitter mer upprätt. På det sättet skapas en annorlunda men elegant atmosfär hos din matplats och matgrupp.

Barstol i exklusiv och modern design ger rummet en lyxig unik känsla eftersom den visuella aspekten är så tilltalande för designögat. Om du vill skapa en spännande och vacker dynamik inom inredningen hemma så bör du titta på barstolar!

Barpall i bra kvalité

En bra barpall ska vara bekväm att sitta på men även lätt att stiga på och av från. Det ska vara lika enkelt för ett ungt barn att hoppa upp på barstolen som det ska vara för en äldre person. Ergonomin är väldigt viktigt för att en barpall ska vara skön att sitta på en längre period.

Det fantastiska med barstolar är att man snabbt kan sitta på den för att äta en snabb måltid för att sedan hinna till arbetet innan rusningstrafiken. Eftersom man sitter så högt upp på en barpall behöver man inte anstränga sig för att gå upp och ner från pallen och därmed blir det mer tidseffektivt att sitta ner. Läs på noga innan du köper en barpall.

 

Barstol i matplats utstrålar elegans

Barstol, barpall och hög stol är benämningar till den praktiska sittmöbeln som ger ett elegant och avslappnande intryck inom heminredning. Kärt barn har många namn och det går att säga om barstolar.

Den kan se ut på många sätt beroende på form, storlek, färg och design. Hög stol, hög pall, hög sittplats - det som olika typer av barstolar har gemensamt är att de är höga med långa ben. Förutom det finns det ett stort utbud av barstolar som kan se ut på flera olika sätt. Navigera dig runt här för att hitta din barstol.

 

Vart passar en barstol i hemmet?

Barstolar är som sagt flexibla och avslappnande när det gäller inredning. Beroende på stolarnas design kan de placeras på olika ställen inom hemmet. Form på sits och ben, material på barpall, stöd, känsla och färg är viktiga aspekter som avgör hur pass bra barstolen passar in i ditt hem och rum.

Det är upp till dig att mixa och matcha för att hitta den inredningen som passar just din personlighet och ditt hem. Nedan hittar du tips på olika designaspekter att ha i åtanke när du ska köpa en barstol eller barpall.

Form på barstol

Formen på höga stolar är som sagt visuellt vacker och det beror på att det finns flera designalternativ. Barstolar kan ha stativben, vanliga ben, påle och flera andra ben som håller upp stolen. Olika stolar har olika modeller och där kan det variera hur långa stolarna är.

Färg på barstolar

Färg på långa stolar är väldigt viktigt för att kunna inreda på det sättet man vill. Är det en modern inredning som man är ute efter kan en vit barstol eller svart barstol vara passande. Färgglada barpallar är ett alternativ om du vill hitta din egna stil och experimentera lite. En klassisk färgkombination är brun barstol med metallben.

Känsla från barpall

Känslan du får av en barpall är kritiskt för att göra ett köpbeslut. Den känslan du får av att sitta på den höga stolen ska vara bekvämt och skönt. Vad som gör barpallen till en bra barpall är upp till dig. Gillar du en hård eller mjuk sits eller föredrar du kanske något emellanåt? Testa flera olika barstolar för att hitta den du gillar.

Material på barpallar

Materialet som långa stolar är tillverkad av är vanligtvis metall, trä och plast. Det finns metall barstol, trä barpall och höga plaststolar. Stommens och sitsens material är avgörande inför ditt val av sittplats eftersom de påverkar stolens utseende och bekvämlighet. Sits klädd i sammet och en snygg stomme i rostfritt stål är storfavoriter bland kunderna. Exklusiv design håller längre och är väldigt bekväma.

Stöd i barstol

En bra sak att tänka på vid köp av en barstol är om det finns ett fotstöd, armstöd eller ryggstöd. Detta gör bättre komfort för passageraren, vilket ur ett ergonomiskt synvinkel är väldigt viktigt för längre perioder av sittande. Bra stöd förebygger framtida skador i kroppen. Alternativt kan en köksstol vara bra för ergonomin.

Barpallar från SE Möbler 

Hoppas denna korta guide om barstolar hjälper dig att hitta just din sittplats online! Ett köp av möbler ska kännas rätt och roligt. Välkommen till SE Möbler för att hitta dina barpallar och barstolar!