Sammetssoffor

Sammetssoffor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 117

Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 117

Sida

Tidlösa och eleganta sammetssoffor

Sammetssoffan är en tidlös inredningstrend som erbjuder en touch av lyx och elegans till ditt hem. Vår kollektion av sammetssoffor på SE Möbler ger dig möjlighet att hitta den perfekta soffan som inte bara är vacker utan också blir en iögonfallande detalj i ditt hem.

 

Sammet – ett iögonfallande material

Sammet är ett klassiskt material som ger en mjuk och vacker yta till din soffa. Med sin unika textur och lugg ger sammet en förtrollande lyster och ett djup till din soffa. Vår sammetssoffa är tillverkad av slitstarkt och tåligt polyester, vilket garanterar långvarig användning.

 

Ett brett utbud av soffor i sammet 

Vi erbjuder ett brett sortiment av sammetssoffor i olika färger, stilar och storlekar för att passa olika smaker och behov. Oavsett om du föredrar en diskret färg som beige eller en mer iögonfallande nyans som mörkblå, kommer våra soffor att behålla sin exklusiva och vackra karaktär tack vare sammetens textur. De kan också enkelt kombineras med andra möbelstilar och smaker.

Vårt breda utbud av moderna sammetsmöbler ger dig möjlighet att välja bland olika design och modeller. Vi strävar efter att erbjuda något för alla och har skapat en mångfaldig kollektion som inkluderar

  • fåtöljer
  • 4-sitssoffor
  • 3-sitssoffor
  • 2-sitssoffor
  • soffgrupper.

 

Den perfekta sammetssoffan för dig

För att hjälpa dig att hitta den bästa soffan för ditt hem, erbjuder vi också råd om vilken modell som passar bäst. En hörnsoffa i sammet är idealisk för ett smalare eller trängre vardagsrum, medan en divansoffa eller en soffgrupp i sammet blir alldeles utmärkt om du har tillgång till mer utrymme. För gästrummet rekommenderar vi en bäddsoffa i sammet som kombinerar praktiskhet och stil. Om du söker en soffa att sjunka ner i på kvällarna så är en djup sammetssoffa rätt möbel för dig.

 

Underhåll av sammetssoffa

Att köpa en soffa i sammet är en investering i en möbel som förblir tidlöst och attraktivt. Sammet är inte bara vackert utan också lätt att rengöra. Då det inte absorberar vätska lika snabbt som andra material så är det enkelt att torka av med en lätt fuktad trasa vid eventuella fläckar. Vissa av våra sammetssoffor har avtagbara fodral som kan tvättas i fintvätt, och för fräschör räcker det ofta med att vädra dem.

 

Din nya sammetssoffa hittar du hos SE Möbler

Du kan köpa din nya sammetssoffa online eller besöka någon av våra butiker för att provsitta och få en bättre uppfattning om material, djup och färger i verkligheten. Vi erbjuder tydliga beskrivningar av soffornas storlek och annan användbar information online. Vi finns också tillgängliga för att svara på eventuella frågor och säkerställa att du känner dig trygg med ditt köp.

Vi förstår att en soffa är en investering som ska hålla länge och ge dig både nöje och avkoppling i ditt hem. Därför har vi sett till att oavsett hur du väljer att utföra ett köp hos oss erbjuder vi 

  • öppet köp
  • flera betalsätt
  • en smidig och säker hemleverans.