Lys upp ditt hem med stil

Din visuella komfort startar här! Oavsett vilket utrymme du vill belysa i ditt hem, kontor eller till och med utomhus, på SE Möbler hittar du rätt ljus.

Lys upp ditt hem med stil

Din visuella komfort startar här! Oavsett vilket utrymme du vill belysa i ditt hem, kontor eller till och med utomhus, på SE Möbler hittar du rätt ljus.

Utebelysning

Utebelysning
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

5 artiklar

 1. -35%
  30 Stycken i webblager
 2. -49%
  51 Stycken i webblager
 3. -35%
  22 Stycken i webblager
 4. -35%
  54 Stycken i webblager
 5. -35%
  54 Stycken i webblager
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

5 artiklar

Lys upp ditt hem med hjälp av fasadbelysning och vägglampor 

 

Att placera utebelysning och olika typer av spotlights på din husfasad är både effektfullt och vackert. 

Hos oss kan du välja mellan flera olika fasadlampor i form av vägglampor i olika designer som sätts upp på husets ytterväggar för att ge en välkomnande känsla när mörkret faller på. 

 

Snygga vägglampor utomhus

Att använda sig utav fasadbelysning gör det enkelt att se runtomkring huset och både din entré och dörrar blir upplysta på ett smakfullt sätt. SE Möbler erbjuder fasadbelysning och utomhusbelysning i olika moderna designer.

Att sätta upp en fasadlampa vid ytterdörren eller husets entré ger ett varmt och mysigt välkomnande både för familjen och eventuella gäster. 

 

Att välja fasadbelysning kan dock vara lite svårare än att välja en vägglampa inomhus eftersom du förmodligen behöver borra hål i husfasaden och är du osäker på var du vill att fasadlampan ska sitta så kan du enkelt ta hjälp utav en ficklampa och placera den där du tänkt ha din utomhusbelysning. Då ser du enkelt om det är ett bra ställe att montera upp den på eller om du behöver tänka om. Se till att rikta ljuset på lampan så att det inte stör omgivningen. 

 

Vägglyktor, spotlights och vägglampor i modern design

 

Vi på SE Möbler har många olika varianter att välja på så att du som husägare även ska kunna få optimal belysning utomhus. All vår utomhusbelysning och fasadbelysning har LED-lampor och led spotlights med låg energiförbrukning och behagligt ljus, dessutom i snygg och modern design.

 

Utomhusbelysning med riktat ljus

Den fasadbelysning som finns hos SE Möbler har ett dubbelriktad led belysning som riktas både uppåt och nedåt för att ge maximal effekt, både i ljus och i estetiskt syfte.

En utomhusbelysning är funktionell på flera olika sätt. Den ger ett bra ljus till din trädgård eller uppfart. Det är också en fin detalj som dessutom kan höja både känsla och intryck vid entrén och i trädgården. Med hjälp av utomhusbelysning ger du ditt hus en snygg fasad och lyser upp omgivningen för att minska risken för att snubbla på stenar eller annat. Det känns även, i många fall, tryggare att ha en bra fasadbelysning som lyser upp omgivningen kring huset.