Porslin

Porslin
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

4 artiklar

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

4 artiklar

Porslin servis gör fikastunderna mysigare och finare

Porslin servis till dukning för måltider och fikastunder efter en lunch eller middag gör en så mycket mysigare stämning i matplatsen. Porslin serviser innebär serviser, kaffekoppar, espressokoppar, tekoppar, muggar, karaffer, tallrikar, fat och flera andra serveringstillbehör av porslinmaterial. Serviser av porslin är väldigt vackert och utstrålar harmoni samt lugn som är perfekt vid behov av en lugn stund och paus från vardagen. En redan god måltid blir ännu godare med rätt porslin servis.

 

Ett fint startset av porslin är väldigt stilrent vilket höjer stämningen och kvalitetstiden under matstunden och kaffestunden. Att fika med ett porslinsset och fin dukning är något som alla uppskattar inom modern och klassisk inredning. Det blir lite mysigare och finare att sippa på kaffet.

 

Genom att köpa porslin serviser och set online får du snabbt hem serveringstillbehör till din heminredning. Till nästa måltid eller fika kommer du märka att ett stort leende smyger fram då och då mitt under samtalet. På det sättet höjs stämningen och humöret. Här hittar du billiga priser och bra kvalité av serviser i porslin.

 

Dukning med serviser i porslin skapar en exklusiv och modern inredning

Dukning med serviser i porslin ger en stilren och modern inredning som känns exklusivt. Genom att kombinera serveringstillbehör med resterande möblers färg, form och design kan en ännu mer exklusiv och elegant inredning uppnås. Att mixa och matcha ett startset med exempelvis matbord, stolar, barstolar samt annat inom matgrupper - så kan magi skapas på matplatsen. Porslin ger ditt morgonkaffe en exklusiv och elegant touch som ger dig bästa start på dagen. Om du hittar din egna stil kan du få gäster att beundra dukningen och hela rummet. För att få hjälp på traven skriver vi fem tips nedan:

  1. Duka upp med en vacker kaffeservis eller servera espresso i trendiga och stilrena koppar med matchande assiett av porslinmaterial. Detta innebär även att den fina dukningen blir en bra konversationsstartare.


  2. Startset av porslin är ett enkelt och stilrent sätt att skapa ett samspel mellan all inredning. Därefter kan du hitta unika separata serviser som skapar din egna inredningsstil på matbordet.


  3. Espressokoppar, söta tekoppar och set med matchande kaffekoppar gör fikapauser lugnare och mer harmonisk. Har du ett stressigt yrke är det värt att se över vårt breda sortiment.


  4. Söta rosprydda koppar och tillhörande fat är perfekt att kombinera med annan inredning som har liknande färger. Färgkombinationer är viktigt för att lyckas med inredningen.


  5. Kombinera modern servis med andra dukningstillbehör som ger lite färg till ditt bord. På det sättet får du till en unik stil som imponerar på gäster och självklart dig själv!


Med dessa tips hoppas vi att du hittar porslin serviser online som passar in i just ditt hem. För mer tips och råd kan ni läsa mer på vår blogg om möbler och inredning. Välkommen till SE Möbler!