Taklampor

Taklampor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 124

Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 124

Sida

Låt en ny taklampa lysa upp din vardag i hemmet

Hos SE Möbler hittar du ett stort sortiment av taklampor för ditt hem. Bläddra bland klassiska, stilrena taklampor och plafonder som blandas med mer iögonfallande kristallkronor och takpendlar med många armar och ljuskällor. Vi har helt enkelt något för alla smaker. 

Med SE Möbler får du:

  • hög kvalitet till låga priser
  • gratis frakt
  • exklusiv design
  • brett sortiment.

 

Välj bland vardagsrumslampor, hallampor, kökslampor och sovrumslampor

Oavsett om du är på jakt efter en klassisk taklampa till köket eller hängande kristallkrona till vardagsrummet hittar du garanterat en ny favorit hos oss. En taklampa ovanför matplatsen eller vardagsrumsbordet är inte bara praktiskt, den binder dessutom ihop inredningen på ett snyggt sätt. Här finns takbelysning som passar många olika stilar. Missa inte vår artikel med 4 tips innan du köper en taklampa.

 

Vi bjuder på LED-lampor när du köper taklampa

Visste du att vi på SE möbler bjuder på första uppsättningen LED ljuskällor när du handlar taklampor av oss? Oavsett vilken taklampa det än handlar om så följer en uppsättning energisnåla LED-lampor med i lampans förpackning

 

Modern eller klassisk design? 

Taklampan är avgörande för hur rummet upplevs och är själva grunden för belysningen i ditt hem. När du ska köpa en ny taklampa behöver du fundera över vilken stil du vill ha. Vill du få in en känsla av lyx i ditt sovrum, matsal eller kök, kan en fin ljuskrona vara ett alternativ. En taklampa i svart metall eller koppar med hängande glödlampor kan istället bidra till en modern och industrialistisk känsla. 

Om du istället vill ha en modern och sofistikerad känsla i hemmet är en spotlightskena i krom, vit eller svart färg ett utmärkt val. Tveka inte att höra av dig till oss för rådgivning, vi finns alltid till hands för att du ska kunna hitta rätt lampor till ditt unika hem.

 

Hur installerar man en lampa i taket? 

Fasta elinstallationer får bara göras av elektriker. Beroende på vilken typ av tak och lampa du har kan du behöva förborra ett hål, och det bör du göra även om taklampan är lätt. Kom ihåg att använda en skruv och plugg för att få beslaget på plats. 

  1. Stäng av strömmen med hjälp av bostadens huvudbrytare
  2. Fäst monteringsbeslaget i taket. Kontrollera att det finns ett borrhål i taket eller att du på ett enkelt sätt kan leda fram ström till lampan. 
  3. Koppla in sladdarna som kommer att gå från uttaget till lampan enligt den färgkodning som finns. 
  4. Sätt i ljuskällan så att den sitter stadigt
  5. Skruva på eventuell lampskärm, slå på strömmen igen och sätt i lampans kontakt.

 

Hos SE Möbler hittar du din nya takbelysning

Vi är övertygade om att du kommer att hitta en taklampa som faller dig i smaken. Alla våra lampor håller hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, vilket gör dem mycket prisvärda. Se din framtida taklampa som en investering i dig själv och ditt hem, där du alltid kan slappna av efter en lång dag.

Vi erbjuder även bordslampor, golvlampor och utebelysning. Har du frågor om din beställning? Läs gärna våra vanliga frågor och svar.