Lampor

Lampor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 179

Sida
 1. -50%
  Snabb leverans
 2. -69%
  Snabb leverans
 3. -36%
  Snabb leverans
 4. -66%
  Snabb leverans
 5. -42%
  Snabb leverans
 6. -57%
  Snabb leverans
 7. -57%
  Snabb leverans
 8. -55%
  Snabb leverans
 9. -57%
 10. -72%
 11. -74%
  Snabb leverans
 12. -64%
  Snabb leverans
 13. -64%
  Snabb leverans
 14. -74%
  Snabb leverans
 15. -45%
  Snabb leverans
 16. -41%
  Snabb leverans
 17. -38%
  Snabb leverans
 18. -35%
  Snabb leverans
 19. -56%
  Snabb leverans
 20. -40%
  Snabb leverans
 21. -55%
  Snabb leverans
 22. -40%
  Snabb leverans
 23. -40%
  Snabb leverans
 24. -44%
  Snabb leverans
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 179

Sida

Stort sortiment av lampor och belysning

Med tanke på hur viktigt rätt belysning är för oss människor så har SE möbler lagt ner extra kärlek på vårt breda sortiment. Vi har tagit hänsyn till både stil och funktion och erbjuder:

 

Hos oss hittar du din nya favorit oavsett om du är ute efter en snygg läslampa, taklampa, en iögonfallande bordslampa eller en praktisk golvlampa som ska kunna fylla upp ett tomt hörn i hemmet. Läs gärna vårt blogginlägg med 4 tips innan du köper en taklampa.

 

Den bästa kombinationen av modern och klassisk design

Utforska våra taklampor i olika storlekar och alla möjliga modeller – allt från snygga takplafonder till hängande taklampor, snygga takpendlar och vackra, klassiska kristallkronor. Du hittar även mer moderna, snygga kristallkronor i vårt utbud. 

SE Möbler erbjuder även ett genomtänkt urval av bordslampor, sänglampor och andra lampor med snygg design som blir pricken över i:et på sängbordet. Modellerna ger ett inbjudande utseende till ditt fönster och fungerar utmärkt som läsbelysning på skrivbordet.

Hos SE Möbler hittar du också bordslampor som passar lika bra i fönstret som på sängbordet, eller på ett snyggt sidobord vid soffan. Har du frågor om frakt, leverans eller öppettider? Läs gärna våra vanliga frågor och svar. 

 

Taklampor, kristallkronor och läslampor till bra priser

SE Möbler har mängder av fina kökslampor som ger bra belysning till både matbord och köksö. Till köksbordet är en hängande lampa optimal eftersom den både blir en snygg detalj till det tomma utrymmet ovanför matbordet, samtidigt som den ger ett väl upplyst matbord där både måltider och umgänge sker.

I hallen passar en snygg takplafond utmärkt som hallampa eftersom den ger ett bra och tydligt ljus utan att ta alltför mycket plats. Men en hängande takpendel är minst lika snygg och fångar ögats intresse så fort du kommer in i hallen. Snygga och moderna golvlampor i ett hörn kan även ge ett ombonat intryck och bidra med extra belysning.

I sovrummet kan en vacker kristallkrona hängas upp för att ge ett lyxigt hotellinspirerat intryck. Prova även en snygg takpendel eller taklampa som ger ett mer modernt intryck till sovrummet. Glöm inte bort sängborden och ditt fönster, där kan med fördel en vacker fönsterlampa eller bordslampa placeras som ger ett bra ljus på kvällen.

 

Smarta justerbara lampor till barnrummet 

Till barnrummet och sovrummet passar en stilren men lekfull takpendel otroligt bra in och ger ett mjukt och behagligt ljus till rummet som ska vara en plats för vila och återhämtning. Matcha gärna takpendeln med en snygg sänglampa som lyses upp med LED, detta är snällt mot både miljön och plånboken. Majoriteten av lamporna har dessutom justerbar höjd så att lampan är utom räckhåll för den lilla, men ändå snygg för rummets helhet.

Vi har även utökat vårt sortiment av belysning och tagit in en hel del snygg fasadbelysning med olika riktningar på ljuset. Få saker är så inbjudande att komma hem till som en vackert upplyst trädgård eller uppfart, och sedan stiga in genom ytterdörren till ett varmt, upplyst och ombonat hem. Utomhuslamporna ger din trädgård en helt annan karaktär, så att hemmet alltid ser välkomnande ut tack vare den upplysta miljön.

 

Vi har helt enkelt en lampa för alla tillfällen och alla rum och vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt taklampa, bordslampa eller vad du än behöver. Med SE Möbler får du:

 • hög kvalitet till låga priser
 • gratis frakt
 • exklusiv design
 • brett sortiment.

 

Välkommen att kontakta oss!