Kontinentalsängar

Kontinentalsängar
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 35

Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 35

Sida

Lyxiga kontinentalsängar

En kontinentalsäng är gjord för att ge dig och din kropp optimal komfort tack vare att den följer och ger stöd åt dina olika kroppsdelar. En kontinentalsäng är uppbyggd av flera resårmadrasser och detta sätt att bygga upp sängen gör att du upplever en känsla av tyngdlöshet. Det ökade fjäderdjupet gör att trycket mot kroppen minskar och tricket med flera lager av resårmadrasser ger en helt överlägsen komfort.

Unika inom sängbranschen

SE Möbler är unika inom sängbranschen. Vi producerar våra egna sängar vilket gör att vi har full kontroll på hela tillverkningsprocessen. Detta medför också att vi, till skillnad från våra konkurrenter, kan erbjuda dig helt skräddarsydda lösningar till exakt samma pris som standardlösningen.

Varför ska du välja att köpa din kontinentalsäng av SE Möbler?

  • ✓ Stora valmöjligheter att beställa säng enligt eget önskemål
  • ✓ Sängar i måtten 180x200, 160x200 och 120x200
  • ✓ Du kan välja mellan ett stort urval av färger, och mellan knappar eller kristaller
  • ✓ Du kan välja mellan ett stort urval av tyger
  • ✓ Stoppningen, benhöjd och benmaterial går alltid att variera
  • ✓ Hos oss kan du även ändra mått på gaveln
  • ✓ Valmöjligheter att lägga till/välja antal pocketzoner utan extra kostnad, våra konkurrenter debiterar extra för denna tjänst, hos oss ingår det
  • ✓ Våra madrasser har bättre densitet än våra branschkollegors, det vill säga att de har mer och lite tyngre material som i sin tur ger den där härliga känslan av lyx

 

Skillnaden mellan ramsäng och kontinentalsäng

Man kan säga att den största skillnaden mellan en vanlig ramsäng och en kontinentalsäng är en extra madrass med pocketfjädrar. Dessa kan varieras så att just du får det stöd och komfort som din kropp kräver. Naturligtvis så krävs en stor variation av hårdheter på sängarna, Marie som väger 64 kilo kan rimligen inte ligga lika skönt i en säng som är anpassad för Bosse som väger 90 kilo. Att unna sig lyxen att kosta på sig bästa sortens fjädersystem ger så mycket mer. Och naturligtvis finns det en säng även för dig! Låt vår kunniga personal guida dig vidare till den perfekta sängen!