Bordslampor

Bordslampor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 49

Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-24 av 49

Sida

Ta första steget till ett mysigare och mer upplyst hem. Utforska vårt sortiment av bordslampor i spännande former och stilar.

SE Möbler erbjuder bordslampor med klassisk tygskärm, vackra bordslampor med metallstomme och sänglampor. Romantisk stil eller klassiskt svarta och stilrena detaljer? Vi har något för alla smaker. 

Med oss får du:

  • hög kvalitet till låga priser
  • gratis frakt
  • exklusiv design
  • brett sortiment.

 

Hur väljer jag rätt bordslampa? 

Vill du ha dekorativ mysbelysning eller ska lampan fungera som allmänbelysning? En bordslampa kan påverka stämningen i ett rum mer än vad man tror. Testa dig fram genom att tillfälligt ta lampor från ett annat rum och placera ut i det rummet som saknar bordslampor. När taklampan är släckt och endast bordslampan lyser så kommer du att märka skillnaden. Experimentera genom att placera flera bordslampor i olika höjd för att skapa ett rum så som du vill ha det. 

Bordslampor, sänglampor och skrivbordslampor kan du byta ut och variera utan att det påverkar inredningen i rummet. Så var inte rädd för att mixa och matcha färger, former och designer för att få ett intressant rum. Läs gärna vårt artikel med 7 tips om hur du inreder med rätt belysning. 

 

Bordslampor – en favorit tack vare sin mångsidighet

Bordslampan är verkligen en mångsysslare som pryder allt från fönsterbrädor till sideboards. Med rätt bordslampa kan du skapa ett spännande och trivsamt hem. Den kan lyfta och ge liv åt dina mest älskade inredningsdetaljer, eller stå ensam och elegant i ett rum och ta fokus.

Till ett fönster rekommenderas ett mjukare och varmare sken som inte tar över eller blir för starkt. Välj därför en bordslampa som har en skärm, glas eller kupa som skapar ett harmoniskt ljus för rummet. 

 

Vilken ljuskälla behöver jag till min lampa?

Rätt ljuskälla i lampan är viktigt. Traditionella glödlampor ger ett mjukt och varmt ljus medan LED-lampor är energieffektiva och ger starkare ljus. 

Flexibilitet och dimbarhet är andra faktorer att tänka på. Vill du kunna justera ljusstyrkan efter behov? Då är en dimbar lampa ett bra val. Väljer du en bordslampa med hög flexibilitet är det lätt att justera och rikta ljuset. Detta är särskilt viktigt om du behöver använda den för att arbeta eller läsa. 

Att hitta den perfekta bordslampan kan ta lite tid, men det är värt det för att skapa den önskade atmosfären i ditt hem.

 

Låt ditt hem lysa av elegans

Vi har specialiserat oss på modern och unik inredning sedan 2011 och vi vet att hemmet är en källa till lugn och välbefinnande. Därför har vi ett stort sortiment av lampor för alla smaker och behov. Du kan även hitta kristallkronor, golvlampor, taklampor och utebelysning hos oss.

Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och fri frakt till dig. Har du frågor om leverans eller öppettider? Läs gärna våra vanliga frågor och svar och tveka inte att höra av dig till oss för rådgivning, vi finns alltid till hands för att du ska kunna hitta rätt inredning till ditt unika hem. Välkommen!