Utebelysning

Utebelysning
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

1 Artikel

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering

1 Artikel

Vi erbjuder snygg fasadbelysning som ger en vacker och trygg utomhusmiljö

Utforska vårt utbud av fasadlampor som är enkla att montera på husets ytterväggar. Det ger en välkomnande känsla när mörkret faller på och kan även verka avskräckande mot inbrottstjuvar. Med SE Möbler får du:

  • hög kvalitet till låga priser
  • gratis frakt
  • brett sortiment
  • exklusiv design.

 

Lys upp ditt hem med hjälp av fasadbelysning och vägglampor

Vinterhalvårets mörka dagar gör att belysning utomhus lämpar sig extra bra här i Sverige. Vår utomhusbelysning har LED-lampor med låg energiförbrukning och behagligt ljus. Dessutom i snygg och modern design. Vägglamporna för utomhusbruk finns i flera former och med olika typer av riktat ljus. Prova att leka med både uppåt- och nedåtriktat ljus samt sidobelysning. Svart, vit eller med gyllene detaljer? Vi har något för alla smaker. 

 

Att välja rätt utebelysning 

När du ska välja utebelysning är det viktigt att lampan estetiskt passar till din bostad, samtidigt som den är praktisk. Har du en stor gård och vill ha flera ljuskällor? Eller räcker det med endast en vägglampa vid entrén? 

Har du ett smalt fasadparti är det lämpligt att använda en lampa med smal ljusbild. Är det istället ett brett parti du vill lysa upp kan du använda alla typer av ljusbilder, beroende på vilken effekt du vill åstadkomma. Oavsett hur ljusbilden ser ut kan karaktären på ljuset vara antingen distinkt eller diffus, symmetrisk eller asymmetrisk. Välkommen att höra av dig till oss för rådgivning om du funderar över vilken typ av fasadlampa du vill ha. 

 

Vad är bra att tänka på när jag ska montera lampan på fasaden?

Att välja fasadbelysning kan vara lite svårare än att välja en lampa inomhus eftersom du förmodligen behöver borra hål i fasaden. Är du osäker på var du vill att fasadlampan ska sitta så kan du ta hjälp av en ficklampa och placera den där du tänkt ha din utomhusbelysning. Då ser du enkelt om det är en bra plats att montera upp lampan på, eller om du behöver prova med ett annat ställe. Glöm inte att fasta elinstallationer endast får göras av behöriga elektriker.

 

Diskret eller iögonfallande fasadlampor?

Hos SE Möbler hittar du garanterat nya favoriter när du söker belysning. Sedan 2011 har vi erbjudit unik och modern inredning med tron att i hemmet finns komforten och lugnet. Hos oss hittar du även kristallkronor, bordslampor, taklampor och golvlampor. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och fri frakt. Välkommen!