Bord

Bord
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 292

Sida
 1. -23%
  0 Stycken i webblager
 2. -25%
  0 Stycken i webblager
 3. -29%
  3 Stycken i webblager
 4. -25%
  0 Stycken i webblager
 5. -25%
  0 Stycken i webblager
 6. -40%
  0 Stycken i webblager
 7. -29%
  4 Stycken i webblager
 8. -30%
  0 Stycken i webblager
 9. -23%
  0 Stycken i webblager
 10. -26%
  0 Stycken i webblager
 11. -26%
  0 Stycken i webblager
 12. -26%
  1 Stycken i webblager
 13. -28%
  4 Stycken i webblager
 14. -16%
  1 Stycken i webblager
 15. -19%
  2 Stycken i webblager
 16. -28%
  0 Stycken i webblager
 17. -42%
  0 Stycken i webblager
 18. -21%
  3 Stycken i webblager
 19. -28%
  10 Stycken i webblager
 20. -26%
  3 Stycken i webblager
 21. -22%
  0 Stycken i webblager
 22. -26%
  0 Stycken i webblager
 23. -21%
  0 Stycken i webblager
 24. 64 Stycken i webblager
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 292

Sida

Dags för ett nytt bord till ditt hem?

Då har du hittat helt rätt. Hos oss på SE Möbler kan du hitta mängder av olika typer av bord och hitta matchande designer för att skapa en röd tråd genom hela din inredning.

I vårt breda, välutvecklade sortiment kan du hitta matbord som matchar soffbord, snygga och stilrena sidobord som kan användas både som lampbord bredvid soffan och även som sängbord nattduksbord. I sortimentet hittar du också snygga avlastningsbord och sideboard i både trendig design och även en mer tidlös design som fungerar minst lika bra även när säsongens trender är över och har bytts ut mot andra.

Ska du exempelvis köpa nytt köksbord så finns det ett brett urval att välja mellan och du hittar stora matbord med en konstgjord marmorskiva och runda bord, skulle det vara så att du är ute efter ett runt matbord så finns även det hos oss. Här hittar du både runda glasbord med härdat glas och marmorbord i klassisk och tidlös design.

Många utav våra bord finns i en serie och där kan du matcha hemmets alla bord och få ett runt soffbord i samma design som både vardagsrumsbord, tv bord, tv-bänk och sidobord. Det gör det också betydligt lättare att skapa en unik och elegant stil i hemmet som känns genomtänkt och välplanerad.

 

Välj ett matbord som passar ditt hem

När det kommer till att just välja ett nytt matbord så finns det en hel del olika alternativ att välja mellan och då är det upp till dig att veta vad du är ute efter. Vill du kanske ha ett runt köksbord att ställa i köket eller ett stort bord där många middagsgäster får plats?

Hemmets matplats är trots allt en central punkt i hemmet och den plats vi spenderar stor del av tiden vid. Då är det viktigt att alla sitter bra och att alla får plats utan att behöva trängas.

Ett runt köksbord är både praktiskt att ha och får alla att känna sig inkluderade eftersom ingen hamnat på kanten utan alla sitter samlade i ring. Det är också väldigt trendigt och ger en lyxig känsla med ett runt glasbord med ett par vackra stolar kring matbordet.

Det är en stor djungel av matbord köksbord både online och i butiker, numera finns bord i alla möjliga former, storlekar och stilar, i massor utav olika material. Det finns rektangulära matbord, stora matbord, små bord och ovala köksbord och självklart runda matbord.

Att samlas kring ett snyggt köksbord och äta en god måltid eller spela ett roligt sällskapspel, fika eller bara sitta och samtala uppskattas av både stora och små så då är valet av köksbord eller matsalsbord alldeles extra viktigt för att det både ska vara funktionellt och snyggt.

 

Ett snyggt soffbord blir mittpunkten i ditt vardagsrum

I vardagsrummet är rummet sällan komplett innan ett vardagsrumsbord är på plats.

Det är ett bord som kan köpas i många olika designer, storlekar och former. Soffbord finns också i en mängd olika material och stilar. Välj ett som passar in eller sticker ut helt och har en helt annan stil än resten av inredningen och gör bordet till ett iögonfallande samtalsämne.

Den allra populäraste designen och stilen på soffbord ska genom tiderna har alltid skiftat mellan glasbord och soffbord i marmor. Du hittar soffbord i olika storlekar och designer hos SE Möbler, både online och i våra fysiska butiker där du har chans att känna och klämma och se alla våra bord i verkligheten vilket kan göra ett beslut betydligt enklare och hitta ett soffbord som passar dig, oavsett om du är ute efter ovala soffbord, runt bord eller rektangulära, avlånga soffbord eller ett fyrkantigt soffbord.

I ett vanligt hem kan du ofta finna många olika typer av bord, både småbord och även en snygg Tv-bänk som ger ett rejält lyft till den ofta nödvändiga, men tråkiga detaljen i hemmet. Just av den anledningen är det ändå lite extra viktigt att piffa upp det utrymmet med en snygg Tv-bänk, gärna en Tv-bänk med förvaring eller skåp där du kan dölja eventuella trassliga sladdar och annat som du inte vill ha framme.

Är det så att du inte alls har särskilt många sladdar eller saker att gömma undan så är en helt öppen Tv-bänk ett riktigt snyggt val, med stilren glasskiva eller en tv-bänk i marmor och en snygg stomme ett perfekt alternativ.

I ditt vardagsrum kanske det finns plats för ett snyggt avlastningsbord eller sideboard, kanske även ett sidobord som du kan ställa en snygg bordslampa på och placera intill din soffa? Bara fantasin, och eventuellt rummets storlek, sätter gränserna. Men det går att hitta både små sidobord och stora sidobord, som dessutom även kan användas i ditt sovrum och få rollen som snyggt sängbord.

Vill du hitta ett snyggt avlastningsbord att ha i hallen eller i sovrummet, så har vi flera olika alternativ att välja mellan. Du hittar avlastningsbord helt i spegelglas som blir en smakfull detalj i varje rum och tack vare att spegelglaset reflekterar både ljus och omgivning kan rummet också kännas luftigare.

Stilrena avlastningsbord med en stomme i rostfritt stål kan även bli en snygg touch i både sovrum och vardagsrum, även i hallen med en vacker spegel ovanför och en elegant bordslampa ståendes vid sidan. Som sagt, mängder av olika typer av bord finns hos SE Möbler och med flera olika utföranden, både neutrala och mer iögonfallande. Vi har något för alla.

Hitta ett bord som passar dig hos SE Möbler