öppet: mån-fre 10-19, lör 10-17, sön 11-17mån-fre: 10-18, lör 11-16, sön 11-16
 ring oss: 0142 - 21 625ring oss: 0142 - 21 625
  

Sängar

Sängar & sovrumsmöbler

Möbler till sovrummet

Bland vårt sortiment hittar du flera lyxiga sängar som du kan drömma dig bort i och där du garanterat får en god nattsömn. Vi har snygga kontinentalsängar i läder med antingen knappar eller kristaller. Välj bland vita, svarta och gråa sängar. Matcha med ett sängbord eller andra sovrumsmöbler i samma stil. Glöm inte att investera i en riktigt bra madrass - vi sover en tredjedel av våra liv så varför inte sova extra bekvämt! Köp säng online med fri leverans. Du kan välja att delbetala räntefritt i 24 månader om du vill!


Hur vi tagit fram våra sängar

Vi vill att våra sängar ska erbjuda något unikt. Ryggproblem har idag vuxit till ett stort problem och bra sömn är en av de viktigaste faktorerna till att må bättre i vardagen. Vårt mål har varit att förbättra sängens beskaffenhet så att den ger avslappning och förbättrar vilans ”läkande egenskaper” som i sin tur reducerar värk eller i allra bästa fall tar bort värken helt.


Vi började med att se vad våra kollegor hade för sängar och märkte att flera av dem både hade en bra konstruktion och såg snygga ut. Vi registrerade hur de var uppbyggda för att se vad som gav det bästa resultatet, vi åkte utomlands för att studera hur sängarna som motsvarade våra krav var konstruerade där. Vi har dessutom varit i kontakt med ryggläkare för att höra vad de hade att säga. Vad vi också märkte var att de sängar som motsvarade våra krav var onödigt dyra. Förmodligen får man betala väldigt mycket extra för kända varumärken det ville vi ändra på.


En skön säng till ett konkurrenskraftigt pris

Grunden till våra sängar är en så kallad resårsäng och en ramsäng är inget annat än en resårsäng på ben. Vi har dem i flera olika utföranden och du kan själv välja klädsel så att den passar in till din övriga inredning. En ramsäng är en mångsidig typ av säng som lätt anpassas efter dina behov: en något bredare ramsäng passar utmärkt till den som sover ensam och två mindre ramsängar tillsammans blir en utmärkt dubbelsäng.


Vill du ha det allra bästa så kolla vårt sortiment av Kontinentalsängar. De har ramsängens goda kvalitet i grunden plus att de har gjorts ännu mer påkostade. Det bästa av allt med dessa: trots en mycket hög kvalitet håller det ett konkurrenskraftigt pris!


Välkommen in och prova ut en säng som passar dig!

Placering
Fallande ordning

Rutnät Lista

24 per sida

Artiklar 1 till 24 av totalt 123

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Placering
Fallande ordning

Rutnät Lista

24 per sida

Artiklar 1 till 24 av totalt 123

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5