Din bekväma kompis i vardagsrummet

Vi spenderar större delen av vårt liv hemma, sittandes i våra soffor. De är våra följeslagare vid varje sammankomst, så välj beväma soffor från vårt sortiment och njut av glada tider.

Din bekväma kompis i vardagsrummet

Vi spenderar större delen av vårt liv hemma, sittandes i våra soffor. De är våra följeslagare vid varje sammankomst, så välj beväma soffor från vårt sortiment och njut av glada tider.

Bäddsoffor

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

10 artiklar

 1. -16%
  3 Stycken i webblager
 2. -18%
  7 Stycken i webblager
 3. -24%
  0 Stycken i webblager
 4. -28%
  12 Stycken i webblager
 5. -20%
  13 Stycken i webblager
 6. -32%
  6 Stycken i webblager
 7. -32%
  5 Stycken i webblager
 8. -20%
  0 Stycken i webblager
 9. -19%
  0 Stycken i webblager
 10. -19%
  0 Stycken i webblager
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

10 artiklar

Bäddsoffa - en räddare i nöden i hemmet

En skön bäddsoffa är ett suveränt val när du vill platsspara eller ofta har nattgäster och inte vill ha – eller har plats för en gästsäng. 

Utseendet på en bäddsoffa är i många fall ganska tråkigt och intetsägande, det har vi sett till att ändra på! Vi har sett till att berika sortimentet med snyggt designade soffor där detaljerna gör att din bäddsoffa blir pricken över i:et i ditt hem. 

Snygg design utan att tumma på kvalitet och framförallt komfort. En bäddsoffa är en mångsidig möbel som ska vara en pålitlig hjälte i hemmet och ska kunna agera soffa på dagen och säng på natten. En plats både för vila och avkoppling samtidigt som den är platssparande och då utmärkt för trångbodda och en effektiv möbel att nyttja när  gäster kommer på besök och stannar över natten. 

Med en utav våra snygga bäddsoffor hemma så har du alltid en extra plats för gäster och ett smart alternativ till snygg soffa eftersom våra modeller är minst lika snygga som bekväma. SE Möbler har lagt extra krut på detaljerna och smyckat sofforna med detaljer som går att fås i både silver och i guld, vackra sömnadsdetaljer och även plisserade inslag för att göra din soffa snäppet mer unik än det som annars finns i utbudet i soffdjungeln. 

Köp din bäddsoffa online med fri frakt

I sortimentet hittar du hela soffgrupper med plats för hela familjen med både 3-sits soffa, 2-sits och fåtölj där både tresits och tvåsits smidigt görs om till bekväma bäddsoffor inför en god natts sömn. Givetvis kan du även köpa enbart en 3-sits bäddsoffa eller 2-sits bäddsoffa i flera olika modeller. De soffor vi erbjuder är längsbäddad soffa där du sover längs med soffan utan att behöva bädda ut eller fälla ut sitsar och annat som kan vara krångligt när man är som allra tröttast. 

En längsbäddad soffa är också betydligt smidigare att ha när det kommer till att göra om den till vanlig djup soffa på dagtid. Då tar du enkelt bort dina sängkläder, täcke och kuddar och i vissa fall vänder upp soffans rygg igen och sedan är det bara att slänga på de textilier du vanligtvis använder när din bädd soffa inte längre agerar säng. 

Det är en typ  av bäddsoffa som passar de flesta hem och tar dessutom mindre plats än exempelvis en framåtbäddad soffa eftersom ingenting behöver fällas ut, vilket är bra eftersom du då inte heller behöver tänka på att kunna ha extra utrymme kring din soffa. 

Hos SE Möbler kan du välja mellan stor bäddsoffa och liten bäddsoffa i många olika färger och designer. Bäddbara soffor är ett praktiskt alternativ och den perfekta soffan som allt fler och fler uppskattar tack vare utvecklingen av soffornas design och utseende som bara går framåt. Numera går det i många fall inte att urskilja en bäddsoffa från en vanlig soffa bara genom att se på den. 

 

Hos SE Möbler hittar du snygga bäddsoffor

 

En soffa som är bäddbar rekommenderas till alla, men kanske i förstahand till dig som har ont om utrymme och vill utnyttja hemmet så platseffektivt som det bara går, eller om du regelbundet behöver en extra sovplats till. En bäddbar 3-sits eller en bäddbar 2-sits soffa är riktiga problemlösare där du inte längre behöver välja mellan hög sittkomfort eller sovkomfort utan kan få båda två i en och samma möbel.

Vad ska du tänka på när du köper en bäddsoffa?

Först och främst ska du tänka på i vilket syfte du köper din bäddbara möbel. Ska du använda den regelbundet som säng, eller är det till övernattningsgäster och liknande? 

Är du ute efter en så billig bäddsoffa som möjligt eftersom användandet inte kommer att vara frekvent, eller en soffa av hög kvalitet som ska hålla länge och kommer att användas flitigt? Vi har sett till att hålla kvaliteten uppe och priset nere, utan att tumma på komfort, material eller uppbyggnad. 

Du bör också mäta utrymmet i det rum som du tänkt ha den i och säkerställa att din bäddsoffa får plats. 

Har du möjlighet att provsitta och provligga innan köp? Eller har du planerat att köpa bäddsoffa online? Oavsett så är informationen om soffan otroligt viktig, och vi rekommenderar givetvis att du besöker någon utav våra butiker och provar ut din soffa så att den känns helt rätt för dig. Var inte rädd för att både sitta och lägga dig ner i soffan för att få en så bra bild som möjligt av hur soffan känns att sova på. 

Finns inte möjligheten eller tiden till att kika förbi hos oss så svarar vi mer än gärna på både frågor och kommer med goda råd om både funktion, smak och andra tips. Hos SE Möbler har du dessutom 14 dagars ångerrätt där du kan köpa din soffa online och känna och klämma på den i ditt eget hem och säkerställa att den passar det syfte du tänkt dig.