Soffgrupper

Soffgrupper
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 144

Sida
 1. -30%
  1 Stycken i webblager
 2. -22%
  0 Stycken i webblager
 3. -31%
  0 Stycken i webblager
 4. -34%
  0 Stycken i webblager
 5. -21%
  0 Stycken i webblager
 6. -23%
  0 Stycken i webblager
 7. -31%
  0 Stycken i webblager
 8. -20%
  1 Stycken i webblager
 9. -30%
  0 Stycken i webblager
 10. -22%
  0 Stycken i webblager
 11. -28%
  0 Stycken i webblager
 12. -30%
  0 Stycken i webblager
 13. -31%
  0 Stycken i webblager
 14. -23%
  1 Stycken i webblager
 15. -23%
  0 Stycken i webblager
 16. -33%
  0 Stycken i webblager
 17. -22%
  0 Stycken i webblager
 18. -23%
  0 Stycken i webblager
 19. -33%
  0 Stycken i webblager
 20. -21%
  0 Stycken i webblager
 21. -23%
  0 Stycken i webblager
 22. -20%
  1 Stycken i webblager
 23. -24%
  0 Stycken i webblager
 24. -31%
  1 Stycken i webblager
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 144

Sida

En soffgrupp kan ge dig ett helt nytt vardagsrum

Vardagsrummet är den självklara samlingsplatsen i hemmet, i soffan samlas familjen och vännerna för att umgås, vila och slappna av.

Vardagsrummet utgår ofta från soffan, resten av inredningen formas och inspireras utefter din soffa.

Att investera i en snygg och skön soffgrupp kan bli pricken över i:et på så många olika sätt. Fördelarna med en grupp av soffor är att du enkelt kan variera placeringen, möblera om på ett enkelt och smidigt sätt utan att behöva ta allt för stor hänsyn till omgivningen. Väljer du en soffgrupp skapas enkelt ett utrymme för socialisering eftersom sofforna kan placeras mittemot varandra.

Den traditionella soffgruppen består i de flesta fall av en 3-sitssoffa, en 2-sits och en fåtölj.

Här hos oss på SE Möbler kan du kombinera fritt mellan tresitsar, tvåsitsar och fåtöljer. I vårt sortiment hittar du även rymliga 4-sits soffor som ger extra sittplats och bidrar med den elegans en svängd soffa ger .

 

Hitta din soffgrupp hos SE Möbler

På SE Möbler hittar du ett brett sortiment av soffgrupper som finns i flera olika modeller, färger och storlekar, och tack vare vårt generösa sortiment är det enkelt att kombinera fritt bland färger, soffor, fåtöljer och modeller. Hos oss hittar du klassiska soffgrupper, moderna soffgrupper och stilrena, lite mer diskreta soffgrupper som har en tidlös design, såsom Howard soffa eller Howard soffgrupp.

Du har chansen att påverka soffans utseende tack vare de många olika materialen och färgerna som finns hos oss. Är du ute efter en klassisk, lättrengjord soffa i skinn eller en soffgrupp med ett lyxigare utseende, såsom en sammetssoffa? Vi har möjligheten att ge dig bägge, och mycket mer. Här hittar du tygsoffor, skinnsoffor, soffor i sammet, soffor i mixade material såsom kombinationen av tyg och läder och mycket mer.

När det kommer till färgen på din soffgrupp så har vi hela regnbågens färgpalett att välja från, är du ute efter en beige soffa? Det fixar vi! Vi har chansen att hjälpa dig att hitta dina drömmars soffa, både i design, material och färg. Du kan få din soffa i mjuk och lyxig beige sammet, svart sammet, grå sammet och många fler färger.

 

Multifunktionella soffgrupper

Det är något vi på senare tid adderat till vårt sortiment eftersom efterfrågan är hög. En multifunktionell soffgrupp där 3-sits och 2-sits enkelt görs om till en bekväm bäddsoffa sammet. Soffa på dagen, säng på natten – hur smidigt låter inte det?

En bäddsoffa är dessutom otroligt praktiskt att ha till hands när det kommer övernattningsgäster eller när ditt hem inte har tillräckligt med utrymme för både säng och soffa. Då rekommenderar vi med värme någon utav våra moderna bäddsoffor som kommer i flera olika, snygga designer och i olika material.

 

Komplettera med en skön fåtölj

Det allra bästa med att köpa en soffgrupp är att du får 2 soffor och en fåtölj som enkelt kan placeras ut tillsammans i grupp eller arrangeras på annat önskat sätt. Kanske vill du ha sofforna tillsammans, mittemot varandra och fåtöljen på ett helt annat ställe, kanske framför en öppen spis där du kan sitta och vila, njuta av värmen från elden och läsa en bra bok.

Kombinera gärna fåtöljen med en snygg fotpall eller sittpuff så har du inte bara ett bekvämt stöd för fötterna, du har också en extra sittplats och en fin inredningsdetalj.

Köp din nya soffgrupp hos oss, vi hjälper dig att hitta den perfekta soffan och ger dig fria tyglar att kombinera 4-sitssoffa, 3-sits soffa, 2-sitssoffa och fåtölj i flera olika modeller och färger.

Besök någon utav våra butiker och provsitt din nya soffa, upplev maximal komfort, hitta soffgruppen med optimalt sittdjup för just dig och din familj. Provsitt, provligg och känn på alla olika tyger och material, titta på de vackra detaljerna på sofforna som gör just den gruppen till din favorit, eller beställ din nya soffgrupp online eller via telefon.

Vi på SE Möbler brinner för detaljer och ser till att skapa möbler som är både vackra för ögat och sköna för kroppen, utan att tumma på varken utseende eller komfort. Vi använder oss av iögonfallande, rostfria detaljer i guld och i silver, exklusiva tillskott såsom nitar och pikerat ryggstöd med klädda knappar, quiltade inslag som ger din soffa ett intressant utseende.

Vi utvecklar ständigt våra soffgrupper, både när det kommer till design och till komfort.

Hos oss kan du hitta din alldeles egna, unika soffgrupp som tveklöst blir en konversationsstartare när gäster bjuds hem till olika sammankomster och tillställningar. 

VI har ett stort utbud och här kan du välja mellan en mängd olika lyxiga och iögonfallande designer, rymliga soffgrupper med generöst sittdjup, så är du ute efter en djup soffa så ska du absolut ta en titt i vårt sortiment. Vi har också nättare och enklare soffgrupper med ett mer tidlöst utseende i klassisk design och ännu mer.

Var inte rädd för att skaffa en soffgrupp som sticker ut, i en annorlunda design eller i en klar färg. Din soffa ska vara vardagsrummets hjärta och en plats där ni samlas och har roligt, låt den synas och ta den plats den förtjänar.

Om du är ute efter en lite mer diskret soffgrupp i en enklare färg och design så har du möjligheten att välja mellan flera olika designer på SE Möbler.

 

Hittar du en soffgrupp vars design du älskar, men inte i den färg du önskar, tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig mer än gärna att skapa den perfekta soffgruppen för just dig!