öppet: mån-fre 10-19, lör 10-17, sön 11-17mån-fre: 10-18, lör 11-16, sön 11-16
 ring oss: 0142 - 21 625ring oss: 0142 - 21 625
  

Sammetssoffa

soffor i sammetstyg

Trendiga sammetssoffor i hög kvalite för låga priser!

Den absolut största trenden inom inredning är just nu soffor i det lyxiga materialet sammet. Vart du än tittar så ser du sammetssoffor i olika färger och modeller, den populära sammetssoffan syns i alla möjliga sociala medier och inredningsmagasin. Vi har självklart också hakat på och lanserat många olika designer i sammet.

Hos oss på SE Möbler hittar du mängder av prisvärda möbler i sammet.

Allt från sängar till soffgrupper i många olika stilar. Här hittar du den mer klassiska soffan, klädd i sammet till den mer moderna och trendiga sammetssoffan, du hittar mängder av olika designer på sammetssoffor. Allt från vågade sammetssoffor med nitar till enklare och mer stilrena sofforna i sammet. En sammetssoffa ger ett trendigt upplyft till vardagsrummet och sammet har genom tiderna alltid varit ett populärt material i inredningen. En soffa i sammet hamnar snabbt i blickfånget tack vare dess djupa färg och naturliga färgskiftningar som bildas beroende på ljusets olika vinklar och hårets olika riktningar.

På SE Möbler kan du själv vara med och skapa din drömsoffa!

Hos oss på SE Möbler kan du få sammetssoffan du alltid drömt om, vi har möjligheterna att skapa din drömsoffa, du kan välja och vraka bland mängder av olika sammetsoffor och kan själv välja vilken färg du vill att din soffa ska vara i, om du vill ha detaljer i guld eller i silver, eller varför inte roséguld? Hos oss är möjligheterna oändliga, allt för att du ska få en sammetsoffa i hög kvalité och med en design och ett utseende som du inte kan göra annat än älska.

Placering
Fallande ordning

Rutnät Lista

24 per sida

Artiklar 1 till 24 av totalt 180

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Placering
Fallande ordning

Rutnät Lista

24 per sida

Artiklar 1 till 24 av totalt 180

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5