Soffor

Soffor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 310

Sida
 1. -22%
  0 Stycken i webblager
 2. -21%
  0 Stycken i webblager
 3. -23%
  0 Stycken i webblager
 4. -30%
  0 Stycken i webblager
 5. -30%
  0 Stycken i webblager
 6. -33%
  0 Stycken i webblager
 7. -33%
  0 Stycken i webblager
 8. -22%
  0 Stycken i webblager
 9. -23%
  0 Stycken i webblager
 10. -24%
  0 Stycken i webblager
 11. -34%
  0 Stycken i webblager
 12. -30%
  0 Stycken i webblager
 13. -28%
  0 Stycken i webblager
 14. -31%
  1 Stycken i webblager
 15. -37%
  0 Stycken i webblager
 16. -21%
  1 Stycken i webblager
 17. -22%
  0 Stycken i webblager
 18. -18%
  2 Stycken i webblager
 19. -18%
  2 Stycken i webblager
 20. -23%
  0 Stycken i webblager
 21. -23%
  0 Stycken i webblager
 22. -34%
  0 Stycken i webblager
 23. -19%
  0 Stycken i webblager
 24. -31%
  1 Stycken i webblager
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 310

Sida

En soffa är ofta hjärtat i vardagsrummet

Det är där ni samlas tillsammans med vänner och familj för att slappna av, umgås och bara vara.

Det heller inte många saker som slår att få dyka ner i sin soffa och bara varva ner efter en lång dag.

 

Det är alltså av yttersta vikt att din soffa passar just dig, din familj och ditt hem, och utbudet är dessutom enormt! Tack vare dagens möjligheter kan du nu välja mellan en himla massa olika designer, former och färger på soffor och andra sittmöbler. De finns i olika konstellationer och möjligheterna att kombinera olika delar med varandra gör det också enklare att hitta en soffa som passar just dig. 

 

På SE Möbler hittar du ett stort utbud av olika soffor

Vi har stora skinnsoffor, lädersoffor, hörnsoffor och divansoffor , sköna soffgrupper, sammetssoffor och rymliga u-soffor. Möjligheterna är oändliga.

Vi har även passande soffor för de lite mindre utrymmena, såsom 4-sits, 3-sits och 2-sits soffa, även sköna, snygga fåtöljer som enkelt kan matchas ihop med din soffa och bidra med en extra sits i vardagsrummet. 

I vårt sortiment hittar du även den klassiska och tidlösa Howardsoffa och svängda soffor som ger ditt vardagsrum en elegant look. 

 

Flerfunktionella soffor såsom bäddsoffor och biosoffor eller reclinersoffor finns även i sortimentet och ger dig sköna stunder framför en bra film och en extra sovplats åt övernattningsgäster. En bäddsoffa är dessutom ett utmärkt alternativ till dig som har ont om plats och vill använda ditt hem på ett så praktiskt och funktionellt sätt som möjligt, då vinner Bäddsoffan med hästlängder eftersom den är både multifunktionell och agerar soffa på dagen och säng på natten, enkelt att fälla ut och skön både att sitta och ligga i.  

 

Vilken soffa passar just dig?

Du kanske är ute efter en beige soffa i sammet, eller en grå divansoffa?

Kanske en praktisk bäddsoffa med snygga detaljer eller en rymlig u-soffa i läder?

Allt detta hittar du hos SE Möbler.

Vi har ett generöst sortiment och en mängd olika färg och material att välja mellan, allt för att du som kund ska hitta din drömsoffa hos oss. 

Sammetsoffor och skinnsoffor är exempelvis utmärkta alternativ för dig som har barn. Material såsom sammet och skinn är enkelt att rengöra och att torka av, tål mycket och håller länge. 

Kanske behöver TV-rummet en uppdatering, en biosoffa skulle passa bra som alternativ där. Biosoffor är praktiska, bekväma och funktionella soffor som ofta finns med tillbehör för att öka komfort, såsom mugghållare, utfällbart fotstöd och även möjligheten att fälla bak ryggen för att uppleva maximal komfort. 

 

För den större familjen rekommenderar vi en rymlig hörnsoffa som både har plats för många, utan att själv ta upp allt för mycket utrymme, och är en tidlös modell som förblir modern och praktisk. En hörnsoffa, som namnet avslöjar, placeras med fördel i rummets hörn och ger dig möjligheten att utnyttja utrymmet maximalt utan att behöva kompromissa mellan sittplatser och rummets övriga yta. Med en hörnsoffa kan du få möjligheten att behålla båda!

Andra bra alternativ till de större familjerna är U-soffan, en soffa som oftast är en kombination av hörnsoffa och L-soffa samt kan ha en divan på ena eller andra sidan, eller båda. En U-soffa ger dig möjligheten att samla många och även kunna lägga upp fötterna i soffan och halvligga sådär fantastiskt bekvämt som man gärna gör efter en lång dag. 

 

Soffgruppen ger oändliga möjligheter

Känns en soffgrupp som det optimala alternativet för just dig och ditt hem?

Då kan vi med både glädje och stolthet berätta att vi har mängder av olika varianter!

Hos SE Möbler kan du fritt kombinera och välja bland 3-sits, 2-sits och fåtöljer.

Du kommer att finna allt från iögonfallande designer till mer klassiska och tidlösa soffor.

Soffgrupp i sammet, skinnsoffor, tygsoffor, howardsoffa, lädersoffa, divansoffa och mycket annat. Du hittar även soffgrupper där både 3-sits och 2-sits kan fällas ut till baddsoffor, otroligt praktiskt när det kommer gäster som övernattar eller om det är ont om utrymme. 

Klassiska soffgrupper såsom Howard Soffgrupp är alltid en vinnare om det som önskas är en tidlös soffgrupp som ska hålla länge, både kvalitetsmässigt och trendmässigt.

I sortimentet finns även mer exklusiva varianter av sammetssoffor och svängda soffor med unika detaljer och där man kan skåda vackra sömnadstekniker såsom quiltning, pikerade detaljer med dekorativa knappar. Det är detaljerna som tillsammans med den höga komforten som gör våra soffor så unika och älskade. Vi på SE Möbler brinner för detaljer och att ta det simpla och göra något enastående och exklusivt av det.

Vi ser möjligheterna till att skapa något exklusivt, unikt och helt enastående, och gör dom till verklighet! 

 

Genom möjligheter till materialbyte, att du som kund kan påverka utseendet på din soffa, färg och material kan vi med din hjälp skapa dina drömmars soffa!