Beni Ourain mattor

Beni Ourain mattor
Vi kan inte hitta produkter som matchar urvalet.

Beni Ourain – unika marockanska mattor

Beni Ourain-mattor

Unna ditt hem en Beni Ourain-matta! Med sin mjukt inbjudande yta och stilrena utseende ger dessa vackert vävda mattor garanterat en fin och ljus lyster till ditt hem! En Beni Ourain-matta är både en trendig stilbildare men också ett klassiskt exempel på en marockansk matta med en spännande historia.


SE Möbler har ett nära samarbete med lokala matthandlare som med jämna mellanrum köper in unika Beni Ourain-mattor. Mattorna tillverkas av högkvalitativ ull från en mycket gammal ras av manfår som lever högt upp i bergsområden. Enligt traditionen är kvinnorna i Berberstammen ofta dem som väver mattorna. De utformar och väver in detaljer i mönstren inspirerade av sina egna livsöden i mattorna, vilket definitivt gör en Beni Ourain-matta unik på många sätt.

Trendigt och hållbart – i en och samma Beni Ourain-matta

Beni Ourain-mattorna har setts mycket i inrednings- och stylistsammanhang de senaste åren – detta är inte förvånande. Mattan är både vacker, härlig att gå på och passar i alla typer av hem. Tack vare sitt sobra utseende kan mattan bli ett fint komplement till en stilren och minimalistisk inredning, så väl som utgöra en lugn kontrast till en mer bohemisk inredningsstil.


När du köper en Beni Ourain-matta från Se Möbler, erbjuder vi alltid:


  • - Ett stort sortiment av prisvärda unika mattor
  • - Fri frakt

Välkommen att hitta din egen Beni Ourain-matta hos oss!