Starta nyår med stor mellandagsrea hos SE Möbler

Starta nyår med stor mellandagsrea hos SE Möbler 31Dec

Är du exalterad inför att fira nyår med stil? Vad passar då inte bättre än att byta ut dina gamla möbler och kliva in i ett nytt år med ny inredning och nya möbler för att inte förstöra din nyårsdekoration.

Hur som helst, hur det än är, oavsett om du planerar att byta ut dina möbler för att göra om i hemmet eller för att de blivit gamla, så kommer vi i det här inlägget att hjälpa dig att hitta de kriterier som behövs för att veta när det är dags att göra dig av med möblerna.

 

I det här inlägget kommer du att få läsa om:

  • Tecken på att det är dags att möblera om och byta ut. 
  • Vad det är som gör REA under Nyår till ett bra alternativ
  • Vad som är trendigt när det kommer till Nyårsdekoration
  • De bästa köpen att hålla koll på under mellandagsrea.

 

Tecken på att det är dags att möblera om och byta ut

Dina möbler kommer inte att hålla för evigt, det vet du va? Hursomhelst, dess livslängd varierar markant baserat på olika faktorer såsom material, användning och hur de har behandlats. Okej, här kommer ett par tecken som skriker "byt ut mig" ifall du överväger att byta ut den under årets mellandagsrea.

 

Den är inte längre bekväm

Du ska inte tro att dina möbler inte är slitna på insidan bara för att dem inte är trasiga eller fläckiga, speciellt om du haft dem ett tag, eftersom utseendet kan missleda. Du bör uppmärksamma komforten t.ex. en soffgrupp eller fåtölj ska vara enkel att sätta sig i och enkel att resa sig ut, likaså ge ett bra och långvarigt stöd för ryggen.

Lyssna på kroppens signaler för att ta reda på om något inte känns helt okej. Vill du vakna upp med en stel rygg varje dag? Får du ont i rygg och höfter av att sitta för länge i soffan? Om ja, så bör du byta ut din slitna madrass eller soffgrupp eftersom den uppenbarligen inte ger dig det din kropp vill ha och behöver. Passa på att byta ut dem under årets mellandagsrea som sker under nyår och ta chansen att spara lite pengar.

 

Den är inte längre modern

Du kanske har älskat en särskild trend eller inredningsstil som inte längre passar dig. Exempelvis soffan du tidigare inte kunde leva utan känns nu utdaterad, även blommor, mönster och ränder kan bli tråkigt efter ett tag och du vill hellre inreda ditt hem med lugnande, neutrala färger nu till nyår.

Genom livet så kommer din smak troligen att förändras både en och tio gånger. Så om du vill att ditt hem ska spegla din personlighet och förbli ditt privata andrum, tveka inte, speciellt inte under mellandagsrea, för att fylla ditt hem med möbler och dekoration som du älskar istället för saker du inte längre tycker representerar din stil och smak.

 

Det ser slitet ut

Ditt hem kan kännas trött och slitet ut om dina möbler ser slitna och gamla ut. Kolla igenom ditt möblemang innan du förbereder dina nyårsdekorationer; är din soffa mjuk och nedsutten i mitten? Finns där någon uppenbar och tydlig fläck eller slitskada på dynorna som du försöker dölja med en filt eller kuddar?

För övrigt så kan ett naturligt ljus, såsom solljus bleka möblernas tyg och ger det ett blekt och slitet utseende. Tunt eller känsligt tyg kan även lätt slitas ut av djurets tassar eller barnets leksaker. Mellandagsrea är då en stor chans till förnyelse i hemmet.

 

Det är dags att påbörja ett nytt år i ditt liv

Början av en ny tid i livet, såsom nyår, är en perfekt tidpunkt att förnya dina gamla möbler på. En förändring i din livsstil, exempelvis ett barn eller ett husdjur, kan påverka vilken typ av möbler du bör köpa. Hursomhelst, det är också passande att byta ut när du byter bostad för att matcha inredningen och den stil du föreställer dig i ditt nya hem.

Du kanske vill skapa en iögonfallande nyårsdekoration och byta ut din mörka soffgrupp, vilken döljer kladdiga fingeravtryck, med en ljus pastellfärgad eller vit soffgrupp om dina barn vuxit upp eller flyttat ut. Eller om du är på väg att flytta in i en mindre bostad och vill göra dig av med stora, klumpiga möbler och ersätta dem med mindre varianter som tar upp mindre utrymme. Oavsett bör du överväga att införskaffa dem under årets mellandagsrea.

 

Den ger ifrån sig ljud 

Om din soffgrupp, fåtölj eller matbord börjar knarra och gnissla vid användning så är det dags att byta ut. Det är trots allt genom ljud som trä och metall vanligtvis berättar för dig att det är dags att byta ut. Dess inre slitate resulterar i udda ljud som är en indikation på dess slitage och ålder. Så om du inte vill uppleva obehagliga överraskningar under nyår såsom att en stol går sönder bör du ta dig tid att byta ut dem så snart som möjligt. 

 

Vad det är som gör REA under Nyår till ett bra alternativ

 

Om du är en utav dom som tycker att årets mellandagsrea är slut direkt efter att du betalat den sista gåvan så bör du tänka om. De smarta vet att mellandagsrea erbjuder riktigt stora kampanjer att spara in pengar på.

Faktum är att det är helt rimligt eftersom många också nyttjar mellandagsrea under nyår till att göra stora, långsiktiga inköp och investeringar. Så eftersom mellandagsrea äntligen är här så är det dags att klicka hem det du spanat in under året; oavsett om det är varma stövlar, nödvändigheter till hemmet eller nyårsdekorationer.

Om du vill att din plånbok ska tacka dig, passa på att fynda på mellandagsrea under nyår. Förbered en bra lista inför dina inredningsplaner inför nyår; allt från kläder, nyårsdekorationer, heminredning och möbler.

 

Vad som är trendigt när det kommer till Nyårsdekoration?

För er som ställer till med fest under nyår och letar efter inspiration till att göra hemmet mer festligt inför nedräkningen, precis som vid varje firande, är rätt stämning nyckeln till framgång. Så låt oss hjälpa dig med några trendiga och festliga nyårsdekorationer.

 

Dekorera matbordet med kristaller

Låt ditt matbord vara elegant och minnesvärt under nyår! Låt kristaller vara en del av din nyårsdekoration för en charmig atmosfär. Tända ljus kan dessutom ge en mjuk och mysig stämning till din nyårsdekoration.

 

Arrangera frukt i kristallskålar

Färsk, skuren frukt, citronskivor och vackra kryddor i en glamorös kristallskål ger varje bar ett fantastiskt utseende. Lägg till färgglada drinkskyltar och partyhattar som nyårsdekoration för att öka stämningen inför nyår. Lika så glittrande kulor kan ge en känsla av glamour.

 

Skapa elegant nyårsdekoration som lyfter din balkong under nyår

Att njuta av festen på din balkong tillsammans med dina nära och kära är ett perfekt sätt att ringa in nyår. Lägg till några sittkuddar, filtar och plädar tillsammans med lite extra belysning såsom golvlampor och vackers ljus som skapar en unik nyårsdekoration och gör balkongen till en inbjudande plats att hänga på. 

 

Nyårsdekoration till väggarna

Skapa en trendig selfiehörna på din vägg med hjälp av nyårsdekoration. Detta, tillsammans med lämplig belysning, kommer att skapa en iögonfallande plats och vara ett minnesvärt tillskott till firandet under nyår. Ställ dit två fåtöljer och en matta i konstpäls för att göra det komplett. Din inredning kommer att bli väldigt iögonfallande tack vare detta arrangemang.

 

Komplettera din dekoration med ljus

Ignorera inget av hemmets alla hörn under tiden du inreder med nyårsdekoration. Lys upp hela ditt hem med belysning, golvlampor och dekorativ belysning. Ordna en härlig fest för dina vänner under nyår genom att använda hängande lampor och ljusstakar tillsammans med god mat och dryck. 

 

De bästa köpen att hålla koll på under mellandagsrea

 

Så fort alla julklappar blivit utdelade till vänner och familj är det dags att skämma bort sig själv. Eftersom årets mellandagsrea är i full gång så är tiden inne att ta en välförtjänt och glädjefylld shoppingstund hos SE Möbler innan sista dagen för mellandagsrea är över. Spana in några utav alla erbjudanden: 

  • 7% extra rabatt på hela sortimentet.
  • Handla för över 15000 kr och få en gåva värd 5000 kr.
  • Köp en soffgrupp och få en gåva värd 5000 kr.

 

Sammanfattning:

Nu när årets mellandagsrea är i full gång så finns det mängder av bra erbjudanden att ta del av nu under nyår. Det är en stor chans att investera i nya möbler. Allt du behöver gör är att besöka passande butiker, som SE Möbler.