21 grymma tips på väggdekorationer till dina tomma väggar

21 grymma tips på väggdekorationer till dina tomma väggar 21Nov

Forntida tider markerade början av interiören. Hällmålningar användes och många amuletter hängdes på de tomma väggarna. Idag finns det flera olika typer av konstverk. Du kan antingen köpa eller göra dem själv med improviserade verktyg och material som finns i vilken handarbetsbutik som helst. Det här inlägget kommer att visa dig hur du gör fantastiska handgjorda dekorationer för dina tomma väggar.

 

21 väggdekorationer till tomma väggar.

1. Visa ljusa tapeter på dina tomma väggar:

Briljant broderade och tryckta tapeter ger färg och skönhet till din tomma vägg. För ett mysigt vardagsrum bör du inreda med traditionella mönster och varma nyanser. Dessutom fungerar draperier, med sina livfulla färger och detaljerade motiv, som fantastiska inredningsföremål. De är också lätta att hitta i vintagebutiker eller antikmarknader.

 

2. Använd personliga tapeter

Detta kommer att förbättra utseendet och värdet av rummet i allmänhet eftersom det kommer att lägga till din egen personliga touch. För att inte tala om den nya trycktekniken som låter dig skapa vilken design du vill och placera den på vilken tom vägg som helst.

 

3. Häng tallrikar på din tomma vägg:

Om de är arrangerade på ett sätt som framhäver inredningen kan det vara ett underbart blickfång på en tom vägg. Dessutom kan du hitta förtjusande sådana online eller i lokala butiker.

 

4. Häng upp snygga vägglampor som väggdekoration:

Du kommer att få mer ljus till alla rum och även få en attraktiv design med vägglampor. Placera dem bredvid en spegel eller ett konstverk som tilltalande och användbara föremål som samtidigt lägger till en elegant touch.

 

5. Häng upp flera speglar:

speglar

Återspegla ditt rums skönhet och låt det se större, ljusare och lyxigare ut genom att hänga upp flera speglar med olika och kontrasterande mönster på en tom vägg. De kan vara lika i storlek, form och stil eller helt olika för en mer levande look.

 

 6. Fyll dina tomma väggar med konst:

Konst är din passion! Var inte rädd för att täcka varje tum av dina väggar med konstverk. Blanda små och stora bitar, djärva och enkla ramar, samt föremål med kontrast och likhet.

 

7. Gör din eldstad till en mittpunkt:

Att ha en öppen spis i ditt hem ger dig en fantastisk möjlighet att hänga dekorativa föremål runt den som en samlingspunkt. Den anses vara den mest kreativa inredningsdetaljen i ditt hem, oavsett var den befinner sig.

 

8. Använd skulpturer:

Skulpturernas annorlunda utseende är det som skiljer dem från tavlor. De lägger till speciella detaljer och anses vara ett elegant tillbehör för vardagsrum.

 

9. Häng upp växter som väggdekoration:

Lägg till en elegant touch av grönska genom att hänga växter på din tomma vägg. Detta kommer aldrig att bli omodernt så gör ditt vardagsrum till ett livfullt rum fullt av levande växter och njut av att koppla av där.

 

10. Speglar som fönster:

Lura dina gäster att tro att speglarna är fönster. Det skulle också vara vackert att ha en stor, välvd spegel som skapar en illusion av att du tittar ut genom ett fönster.

 

11. Styla en bokhylla mot en tom vägg:

bokhylla

Visa dina böcker och souvenirer samt ge extra förvaring genom att installera en bokhylla. Som en god läsare och konstälskare kanske du adderar böcker med olika färger och design, både iögonfallande och användbara.

 

12. Delade foton:

Dela ett foto i två, tre eller fyra delar; häng varje del jämnt i samma form av ramar på en tom vägg. Och använd kedjor eller rep för att hänga upp dem; detta, på olika nivåer, kan inte ses någon annanstans; det är unikt.

 

13. Upplev den bohemiska stilen:

Förvandla den tomma väggen bakom din soffa till en bohemisk zon. Detta kommer att sätta färg på rummet, göra det fräscht och ge en konstnärlig touch när du matchar dess färger med resten av interiören.

 

14. Skapa ett galleri av familjefoton:

Den bästa presenten du kan ge din familj är en vägg med dina foton. Välj en samling som kapslar in minnen från alla dina bästa tider och förvandla dem till hisnande väggdekorationer. Var inte rädd för att visa dina familjefoton och konstverk.

 

15. Inred medggpaneler:

Allt du behöver är ett fantastiskt arrangemang av träpaneler, spika fast dem mot varandra och skapa din egen stil. Detta skiljer sig från det traditionella. Det skapar en slående effekt och ger en speciell touch.

 

16. Överväg fondväggar:

Sätt färg på dina väggar för en mer inspirerande miljö. Se till att tre väggar är målade i en neutral ton, som beige, grå eller vit, och skapa en iögonfallande fondvägg på ena sidan.

 

17. Prova 3D-tapet:

Förvandla din trista, livlösa och tomma vägg till ett sagoland med 3D-tapeter och njut av den underbara inredningen. Denna idé kommer att vara perfekt och trevlig i sovrummet hos dina små.

 

18. Fokusera på vägglampor:

vägglampor

Genom att använda en mer dold belysning kan du skapa en distinkt atmosfär. Konstnärlig väggbelysning förbättrar utseendet på ditt rum och ger en modern miljö.

 

19. Skapa ditt eget släktträd:

Ett släktträd på väggen är ett annat sätt att visa dina familjefoton. Använd bara ett klistermärke eller måla ett stort träd på en tom vägg, lämna utrymmen för fotoramarna, och du får en fantastisk inredning!

 

20. Dekorera dina tomma väggar med papper:

Att använda papper som dekorativa föremål innefattar många olika kompositioner; gamla tidningar, den ursprungliga vikningen gjord av papper, folie och ark, dessutom används ljusa servetter, tidskrifter, vykort idag för att hjälpa dig att göra dina egna konstverk.

 

21. Tänk på färg:

För dem som gillar att experimentera är detta ett mer komplext alternativ. Det går att hitta idéer för att måla väggar på Internet; allt du behöver göra är att tänka igenom stilen och mönstret eller ritningen, förbereda en stencil och börja rita din bild.

 

Välj ut några idéer som du gillar och kom igång med ditt projekt efter att ha fått dessa 21 användbara idéer för väggdekoration. Och glöm inte att SE Möbler kan hjälpa dig att hitta den bästa väggdekorationen du behöver.