Belysning

Belysning
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 150

Sida
 1. -61%
  47 Stycken i webblager
 2. -36%
  17 Stycken i webblager
 3. -36%
  24 Stycken i webblager
 4. -50%
  11 Stycken i webblager
 5. -41%
  19 Stycken i webblager
 6. -53%
  24 Stycken i webblager
 7. -40%
  43 Stycken i webblager
 8. -35%
  26 Stycken i webblager
 9. -57%
  72 Stycken i webblager
 10. -45%
  14 Stycken i webblager
 11. -50%
  20 Stycken i webblager
 12. -41%
  26 Stycken i webblager
 13. -38%
  28 Stycken i webblager
 14. -63%
  128 Stycken i webblager
 15. -44%
  8 Stycken i webblager
 16. -63%
  71 Stycken i webblager
 17. -67%
  49 Stycken i webblager
 18. -37%
  136 Stycken i webblager
 19. -57%
  179 Stycken i webblager
 20. -44%
  7 Stycken i webblager
 21. -72%
  5 Stycken i webblager
 22. -41%
  46 Stycken i webblager
 23. -72%
  1 Stycken i webblager
 24. -35%
  2 Stycken i webblager
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Ställ in fallande riktning

Artiklar 1-24 av 150

Sida

Stort sortiment av lampor och belysning

Med tanke på hur viktigt rätt belysning är för oss människor så har SE Möbler lagt ner en otrolig tanke bakom vårt breda sortiment, vi har tagit hänsyn till både stil och funktion.

Vi jobbar för att minst en lampa ska falla dig i smaken, oavsett om du är ute efter en snygg taklampa, en iögonfallande bordslampa eller en praktisk och snygg golvlampa som ska kunna fylla upp ett tomt hörn i hemmet.

Vi har flera olika taklampor i olika storlekar och alla möjliga modeller, allt från snygga takplafonder till hängande taklampor, snygga takpendlar och vackra, klassiska kristallkronor och givetvis mer moderna, snygga kristallkronor.

Hos oss hittar du även ett genomtänkt urval av bordslampor, sänglampor och fönsterlampor med snygga designer som blir pricken över i:et på sängbordet, som ger ett inbjudande utseende till ditt fönster och som fungerar utmärkt som läsbelysning på skrivbordet. 

Fina fönsterlampor ger ett inbjudande intryck till både hemmets insida som utsida.

Hos SE Möbler hittar du även bordslampor som passar lika bra i fönstret som på sängbordet eller på ett snyggt sidobord vid soffan. 

 

Hos SE Möbler hittar du lampor till ditt hem till bra priser

SE Möbler har mängder av fina kökslampor som ger både matbord och köksö en bra belysning. Till köksbordet är en hängande lampa optimal eftersom den både blir en snygg detalj till det tomma utrymmet ovanför matbordet samtidigt som den ger ett väl upplyst matbord där både tid för måltider och umgänge sker.

 

I hallen passar en snygg takplafond utmärkt som hallampa eftersom den ger ett bra och tydligt ljus utan att ta allt för mycket plats. Men en hängande takpendel är minst lika snygg och fångar ögats intresse så fort du kommer in genom dörren och in i hallen. Snygga och moderna golvlampor i ett hörn kan även ge ett ombonat intryck och bidra med extra belysning.

 

I sovrummet kan en vacker kristallkrona hängas upp för att ge ett lyxigt hotellinspirerat intryck, eller en snygg takpendel eller taklampa som ger ett mer modernt intryck till rummet. Glöm inte bort sängborden och ditt fönster, där kan med fördel en vacker fönsterlampa placeras och snygga bordslampor som ger ett bra ljus på kvällen.

 

Till barnrummet och sovrummet passar en stilren men lekfull takpendel otroligt bra in och ger ett mjukt och behagligt ljus till rummet som ska vara en plats för vila och återhämtning. Matcha gärna takpendeln med en snygg sänglampa som lyses upp med led lampor som är snällt mot både miljön och elkostnaden. Majoriteten av höjden på alla lampor är dessutom justerbara, vilket är ett bra alternativ, utom räckhåll för den lilla och snygg för rummets helhet.

 

Vi har på senare tid även utökat vårt sortiment av belysning och tagit in en hel del snygg fasadbelysning med olika riktningar på ljuset. Få saker är ju så inbjudande att komma hem till som en vackert upplyst trädgård eller uppfart och sen stiga in genom ytterdörren till ett varmt, upplyst och ombonat hem. Genom att använda moderna typer av utomhuslampor som med hjälp av led belysningens funktion ger du din trädgård en helt annan karaktär och hemmet ser alltid välkomnande ut tack vare den upplysta miljön.

 

Vi har helt enkelt en lampa för alla tillfällen och alla rum.

och vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt taklampa, bordslampa eller vad du än behöver.