Vi är SE Möbler, vi skapar konst

Möbler för oss är mer än bara delar av inredning; det är en livsstil, en besatthet, en värld och ett språk av elegans och komfort. Våra möbler är vårt bevis.

 

Vi är SE Möbler, vi skapar konst

Möbler för oss är mer än bara delar av inredning; det är en livsstil, en besatthet, en värld och ett språk av elegans och komfort. Våra möbler är vårt bevis.

 

Om oss

SE Möbler är ett möbelföretag lokaliserade i Sverige som siktar mot att kunna verka globalt. Med tron om att i hemmet finns komforten och lugnet, erbjuder SE Möbler en unik och modern möbeldesign som utan tvekan kan förvandla ett hus till en personlig fristad för kärlek, inspiration och för att vårda själen.

 

 

Vi har nu två showroom, och vi öppnar snart ännu ett. Men vart du än befinner dig i Sverige så kan du enkelt få allt som ditt hem behöver, till exempel soffor, sängar, stolar, fotpallar och andra produkter tack vare vår leveransservice.

 

Oavsett om du letar efter en modern stil med klassiska inslag, lyxiga möbler med hög kvalité till ett plånboksvänligt pris, eller bekväma möbler av praktisk design så är SE Möbler din one-stop-butik där du kan hitta ett gränslöst urval av alternativ. På SE Möbler ser vi till att tillhandahålla med innovativa, nya modeller och designer snabbare än du någonsin kan förvänta dig.

Kort sagt, SE Möbler håller dig om ryggen, bokstavligen!

 

 

Vår historia

 

Passion och beslutsamhet är de trådar vi använder för att väva vår framgångssaga, ett stygn efter det andra. Så många svårigheter har kommit i vår väg genom tidernas gång, men vi har alltid trott att ingenting är omöjligt utom det omöjliga i sig. Vi har snubblat och fallit många gånger, men vi har tagit oss upp starkare för varje gång, uppskattat och lärt oss av våra misstag, och fortsätter att lära oss hela tiden.

Vår berättelse började 2011. Det var första steget mot en dröm som länge har funnits. Även om svensk marknad var något som ännu var outforskat för oss, gav vi oss iväg på vår resa och gjorde det till en lyckad sådan!

Det var inte alls lätt, men det var det värt. Varje bit av information, varje tillbakasteg och varje prestation vi upplevde på vägen bidrog till att göra SE Möbler till vad det är idag.

Under 2015 började vårt arbete att ge resultat, och vi blev ett av de bästa 155 nystartade företagen i Sverige.

 

2016 öppnade vi vårt 6000 kvadratmeter stora showroom i Ödeshög, och där lovas du hitta det du letar efter.

Under 2018 öppnade vi ytterligare ett showroom i Södertälje som är 1850 kvadratmeter stort.

Och nu, eftersom vi på SE Möbler bryr oss om allt som skulle hjälpa dig att skapa ditt drömhem, och strävar efter att finnas nära, så öppnar vi snart ett nytt showroom i Helsingborg på 3800 kvadratmeter.

Med SE Möbler ser du skillnaden!

Idag ser vi tillbaka och känner oss stolta över hur långt vi har kommit, och när vi blickar framåt, så strävar vi alltid efter att erbjuda möbler som inspirerar dig.