öppet: mån-fre 10-19, lör 10-17, sön 11-17mån-fre: 10-19, lör 11-16, sön 11-16
 ring oss: 0142 - 21 625ring oss: 0142 - 21 625
  

Orientaliska

Orientaliska mattor

Mattor i orientalisk stil

Under decennier har vi fascinerats av berättelser från Orienten och oavsett om det handlat om Alladin, Lawrence av Arabien eller Tusen och en natt så finns alltid de vackra mattorna med som en naturlig del. Dessa mattor fanns där för att ägarna till dem kunde visa upp sin status och sin rikedom, men framförallt för att de var otroligt vackra.


Orientaliska mattor i moderna hem

Den orientaliska stilen är en stark inredningstrend just nu. Den som vill vara riktigt modern idag väljer en eller flera orientaliska mattor i sitt moderna hem. Med en orientalisk matta ger du det där lilla extra till ditt hem. Inredningen blir helt enkelt mer spännande. En orientalisk matta bryter av snyggt mot det strikta, vita och moderna!


Köp en klassisk orientalisk matta till vardagsrummet eller hallen!

Hos SE Möbler hittar du orientaliska mattor i många färger och stilar. Välj bland annat bland persiska mattor och indiska mattor. Vi köper in stora kvantiteter och det, tillsammans med vår genuina kunskap och våra goda kontakter, gör att vi kan hålla låga priser! Hos oss får du mer för pengarna! När du beställer mattor online får du fri frakt!

Placering
Fallande ordning

Rutnät Lista

24 per sida

1 artiklar

Placering
Fallande ordning

Rutnät Lista

24 per sida

1 artiklar