öppet: mån-fre 10-19, lör 10-17, sön 11-17mån-fre: 10-18, lör 11-16, sön 11-16
 ring oss: 0142 - 21 625ring oss: 0142 - 21 625
  

Varför behöver du utemöbler?

När våren har kommit och sommaren står för dörren så flyttar vi ut! Vi vill höra fåglarnas sång och känna alla dofter, vi vill lämna den kalla vintern bakom oss och känna oss fria och lyckliga.

Vad behöver vi mera för att förstärka den sköna känslan? Jo naturligtvis snygga och funktionella utemöbler och tillbehör till dessa. Undrar du varför du inte bara helt enkelt kan flytta ut dina möbler du har inomhus? Svaret är enkelt: de lämpar sig inte att placera utomhus, de har ingen beständighet mot UV strålning, lackerna klarar inte väta, de tar lätt upp smuts som sedan är stört omöjligt att bli av med, kort de bryts ned utomhus. Eftersom du inte vill ha sjaskiga möbler inomhus så ska du skaffa dig utemöbler.

Hur ska du välja utemöbler?

Vad ska du då tänka på när du väljer utemöbler?

  • 1. Kolla gärna med grannar och vänner vilka utemöbler de har köpt, titta hur snygga de är efter det de är använda, fråga gärna vad de tycker fungerar, allt för att bilda dig en uppfattning innan du själv ska välja
  • 2. Välj plats där utemöblerna ska stå och berätta detta för en uterumsspecialist. De kan sedan tala om för dig vilka utemöbler som är lämpliga att välja just för dig
  • 3. Hur är du själv beskaffad? Är du äldre eller ung, har du ont i rygg eller leder, kanske både och? Allt detta påverkar ditt val för det är ingen bra ide att välja en snygg utemöbel om du inte sedan kan sitta i och använda den?
  • 4. Se till att köpa utemöbler med god kvalitet, luras inte att köpa kopior eller möbler av bristfälligt material

 

Vi hjälper dig att hitta rätt slags utemöbler!

Allt av det som står här ovan kan vi hjälpa dig med om du kommer till oss på SE Möbler. Vår kunniga och serviceinriktade personal guidar dig till rätt val för din trädgård. Vi ordnar finansiering och hemtransport och gör det enkelt för dig. Vi finns i Mantorp samt i Ödeshög och vi levererar i hela landet genom vår webshop. Större order levereras dessutom fraktfritt.

Företrädesvis arbetar vi med BRAFAB. Detta varumärke har funnits i 80 år och är vad vi tycker en av de bästa aktörerna i Sverige på utemöbler. När vi påstår det här så grundar vi det på att de har tänkt igenom formen och funktionen noga. BRAFAB trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt du ska kunna känna dig unik. BRAFAB levererar en självklar, personlig trädgårdsinredning som du skulle sakna om du inte hade den i din trädgård, på din altan, invid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan.

I vårt sortiment av utemöbler hittar du:

Teakbord
Teakstolar
Teakmöbler
Hammockar
Hammocktak
Trädgårdsbord
Cafe- och balkongbord
Trädgårdsstolar
Soffor
Parasoll
Dynor
Loungemöbler

 

Så vänta inte, besök våra möbelbutiker i Mantorp och Ödeshög, i Östergötland redan idag eller beställ dina utemöbler online med fri frakt!